ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι και Μέγκαν δημοσίευσαν φωτογραφία της Λίλιμπετ από τα πρώτα της γενέθλια - Ίδια ο μπαμπάς της

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μοιράστηκαν μια φωτογραφία της κόρης τους Λίλιμπετ, μετά τον εορτασμό των πρώτων της γενεθλίων.

Η κοκκινομάλλα Λίλιμπετ εμφανίζεται να χαμογελά χαριτωμένα σε ένα πικνίκ γενεθλίων που διοργάνωσαν οι γονείς της στο Frogmore Cottage του Ουίνδσορ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν δήλωσαν ότι «συγκινήθηκαν απίστευτα» από τις ευχές που δέχθηκαν για τα γενέθλια του δεύτερου παιδιού τους, το οποίο ονομάστηκε προς τιμήν της βασίλισσας.

Η δημοσίευση της τρυφερής φωτογραφίας έρχεται μετά την πολυσυζητημένη τους επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Την Παρασκευή το ζεύγος που έχει αποχωρήσει δημόσια από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντα, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στη Βρετανία από το 2020, όταν παρακολούθησε τη λειτουργία των ευχαριστιών για τη βασίλισσα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Ήταν η πρώτη ευκαιρία για τη μονάρχη να συναντήσει τη δισέγγονή της, η οποία γεννήθηκε στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, όπου ζουν πλέον μόνιμα οι Σάσεξ.

Η Λίλιμπετ Νταϊάνα, η οποία γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια το Σάββατο, απεικονίζεται ντυμένη με γαλάζιο φόρεμα και ένα λευκό φιόγκο στα μαλλιά της. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από έναν οικογενειακό φίλο, τον Μίσαν Χάριμαν σε ένα πικνίκ στο οποίο παρευρέθηκαν οικογένεια και στενοί φίλοι, δήλωσε εκπρόσωπος του δούκα και της δούκισσας.

Ο επαγγελματίας φωτογράφος Χάριμαν μοιράστηκε αργότερα ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο στο Twitter με τη Μέγκαν να κρατά τη Λίλιμπετ και τη λεζάντα «Ήταν τόσο μεγάλο προνόμιο να γιορτάσω τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ με την οικογένειά μου και τη δική της! Χαρά και ζωγραφιές στο πρόσωπο παντού».

Ένας εκπρόσωπος των Σάσεξ είπε ότι την τούρτα είχε φτιάξει επίσης η αρτοποιός γάμου του ζευγαριού Claire Ptak. Το ζεύγος είπε επίσης ότι οι δωρεές αξίας άνω των 100.000 δολαρίων που έγιναν προς τιμήν της κόρης τους από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δόθηκαν στο World Central Kitchen - έναν οργανισμό που παρέχει γεύματα σε όσους έχουν πληγεί από ανθρωπιστικές, κλιματικές και κοινοτικές κρίσεις.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έδωσαν το όνομα Λίλιμπετ στην κόρη τους, από το προσωνύμιο που είχε δώσει η βασιλική οικογένεια στη βασίλισσα, την προγιαγιά της μικρής. Το μεσαίο της όνομα, Νταϊάνα, επιλέχθηκε για να τιμήσει την «αγαπημένη αείμνηστη γιαγιά της», την πριγκίπισσα της Ουαλίας, είπε το ζευγάρι κατά τη γέννησή της πέρυσι.

Είναι το 11ο δισέγγονο της Βασίλισσας και είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο. Ο αδερφός της Άρτσι γεννήθηκε τον Μάιο του 2019.

Σχετικές ειδήσεις