ΚΟΣΜΟΣ

Η Ντέμι Μουρ είναι ερωτευμένη - Οι αναρτήσεις με τον 46χρονο αγαπημένο της

H Nτέμι Μουρ με το νέο της αγαπημένο
H Nτέμι Μουρ με το νέο της αγαπημένο
Instagram

Η Ντέμι Μουρ «επισημοποίησε» τη σχέση της στο Instagram. Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με τον Ελβετό σεφ που της έχει κλέψει την καρδιά

Το περιοδικό People είχε γράψει ότι η Ντέμι Μουρ βγαίνει με τον Ντάνιελ Χαμ, έναν Ελβετό σεφ που διατηρεί ένα σικ εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, τον Μάρτιο

Την Τρίτη (14/6), η 59χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με τον φίλο της στο Instagram, προσθέτοντάς του ετικέτα. Το πρώτο στιγμιότυπο δείχνει τις σκιές τους καθώς επισκέπτονται «το παλάτι των βασιλιάδων και των βασίλισσων» και κρατιούνται χέρι με χέρι.

Στο δεύτερο "κλικ", η Μουρ και ο Χαμ αγκαλιάζονται, με τον Ελβετό σεφ να ακουμπά τα χείλη του στο μέτωπο της ηθοποιού. Και η τρίτη εικόνα δείχνει το ζεύγος να ποζάρει μαζί ανάμεσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με τη "βασίλισσα" όπως είναι γνωστό το κουτάβι της ηθοποιού «Πίλαφ», στη συντροφιά τους.

Ο Πιλάφ συνόδευσε επίσης το ζευγάρι στους τελικούς του Γαλλικού Open 2022, όπως φαίνεται σε μια σειρά φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στη ροή της Μουρ στο Instagram την Τετάρτη και έδειχναν την τριάδα στις κερκίδες. Τα αμερικανικά Μέσα είχαν αποκαλύψει τη σχέση τους από τον Μάρτιο.

Οι δυό τους εθεάθησαν μαζί νωρίτερα εκείνο τον μήνα, στην πρώτη σειρά στην επίδειξη μόδας της Chloé για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, μαζί με τη Μαρία Σαπάροβα μεταξύ άλλων.

Γνωστός για το πολυτελές εστιατόριο Eleven Madison Park στο Μανχάταν, ο Χαμ άνοιξε επίσης το εστιατόριο NoMad στα ομώνυμα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, καθώς και το Davies και Brook στο Claridge's στο Λονδίνο. Επιπλέον, έχει συγγράψει πολλά βιβλία μαγειρικής.

Επίσης συνίδρυσε το Rethink Food το 2017, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα πιο δίκαιο, βιώσιμο σύστημα τροφίμων. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας το 2020, ο οργανισμός άρχισε να σερβίρει περίπου 3.000 γεύματα την ημέρα σε κοινότητες φτωχές που κινδύνεψαν από την επισιτιστική ανασφάλεια σε όλη τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το Town & Country.

Η Moυρ ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Aστον Κούτσερ από το 2005 έως το 2013. Και πριν από αυτόν με τον Μπρους Γουίλις από το 1987 έως το 2000, έχοντας αποκτήσει μαζί του τρεις κόρες, τις Rumer, 33 ετών, Scout, 30 και Tallulah, 28 ετών. Ο πρώτος της γάμος από το 1980 έως το 1985, ήταν με τον μουσικό Freddy Moore, το επώνυμο του οποίου υιοθέτησε επί σκηνής.

Στο παρελθόν σκέφτηκε τους τρεις γάμους της καθώς εμφανίστηκε στο The Jess Cagle Show του SiriusXM το 2020. «Νομίζω ότι είναι μια διαδικασία, για να μην ακούγεσαι κλισέ, αλλά είναι πραγματικά μια διαδικασία να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, να αποδέχεσαι ποιος είσαι όπως ακριβώς είσαι», είπε η Μουρ.

«Άλλαξα τον εαυτό μου τόσες φορές ξανά και ξανά για να ταιριάξω σε αυτό που νόμιζα ότι κάποιος άλλος ήθελε», πρόσθεσε. «Είμαστε κάπως προγραμματισμένοι να προσπαθούμε για να είμαστε επιθυμητοί, αλλά υποτίθεται ότι έχουμε και δικές μας επιθυμίες». Τον Μάρτιο, η ηθοποιός του Ghost είπε στον Γουίλις που έχει διαγνωστεί με αφασία, ότι «είναι ευγνώμων για την ανάμεικτη οικογένειά τους» καθώς εκείνος γιόρταζε τα 67α γενέθλιά του.