ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο ηθοποιός του «Τιτανικού» Ντέιβιντ Γουόρνερ

Πέθανε ο ηθοποιός του «Τιτανικού» Ντέιβιντ Γουόρνερ
Η ανακοίνωση της οικογένειάς του
Photo by CBS via Getty Images

Πέθανε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γουόρνερ σε ηλικία 80 ετών

Ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γουόρνερ, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το "The Omen" και το "Tron", πέθανε σε ηλικία 80 ετών. Η οικογένειά του ανέφερε ότι μοιράζεται τα νέα «με συντριπτικά βαριά καρδιά». Ο Γουόρνερ ήταν επίσης γνωστός για το ρόλο του κολλητού του Billy Zane, Spicer Lovejoy, στο blockbuster του James Cameron, το 1997, Τιτανικός.

Ο Γουόρνερ πέθανε την Κυριακή (24/7) στο Denville Hall, σε οίκο φροντίδας για όσους ασχολούνται με τη βιομηχανία του θεάματος. «Τους τελευταίους 18 μήνες προσέγγισε τη διάγνωσή του με χαρακτηριστική αξιοπρέπεια», ανέφερε η οικογένειά του σε δήλωση που δόθηκε στο BBC.

«Θα μας λείψει πολύ, την οικογένειά του και τους φίλους του και θα τον θυμόμαστε ως έναν καλόκαρδο, γενναιόδωρο και συμπονετικό άντρα, σύντροφο και πατέρα, του οποίου η κληρονομιά της εξαιρετικής δουλειάς έχει αγγίξει τις ζωές τόσων πολλών όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ο Γουόρνερ έπαιζε συχνά τον κακό, παίρνοντας ρόλους σε ταινίες όπως "The Thirty Nine Steps" (1978) και "Time Bandits" (1981).