ΚΟΣΜΟΣ

Ολίβια Νιούτον Τζον: «Ήταν αδύνατη και ασθενής» - Η αποκάλυψη για τις τελευταίες ημέρες της ηθοποιού

Ολίβια Νιούτον Τζον: «Ήταν αδύνατη και ασθενής» - Η αποκάλυψη για τις τελευταίες ημέρες της ηθοποιού
Η ανιψιά της Ολίβια Νιούτον Τζον περιέγραψε τις τελευταίες ημέρες πριν τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού
AP PHOTO

Η ανιψιά της Ολίβια Νιούτον Τζον περιέγραψε τις τελευταίες ημέρες πριν τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού

Τις τελευταίες ημέρες της Ολίβια Νιούτον Τζον της ηθοποιού του Grease που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών τη Δευτέρα (08/08) περιέγραψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ανιψιά της η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά για τη διάσημη θεία της.

Όπως είπε η Τότι Γκόλντσμιθ η υγεία της Ολίβια Νιούτον Τζον, η οποία για πολλά χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού, είχε επιδεινωθεί τις ημέρες πριν τον θάνατό της.

«Ήταν αδύνατη και φαινόταν ότι δεν ήταν καλά. Δεν ήταν σοκ για εμάς ο θάνατός της. Γνωρίζαμε όλοι πόσο άρρωστη ήταν ειδικά τις τελευταίες πέντε ημέρες» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «A Current Affair».

«Δεν κατάφερα να φτάσω έγκαιρα στις ΗΠΑ και ήθελα να της πω αντίο, οπότε ρώτησα τον σύζυγό της αν μπορούσε να κρατήσει το τηλέφωνο για να της μιλήσω. Ο ίδιος τότε με κάλεσε στο FaceTime και έτσι κατάφερα να την δώ. Της είπα όλα όσα είχα ανάγκη να της πω. Μας άφηνε αλλά νιώθω ότι το είχε υπό έλεγχο» μίλησε για τις τελευταίες στιγμές που πέρασε με την Ολίβια Νιούτον Τζον.

Η ανιψιά της διάσημης ηθοποιού αναφέρθηκε και στον πολυετή αγώνα της Ολίβια Νιούτον Τζον με τον καρκίνο. «Θυμάμαι μια ημέρα στο Olivia Newtown John Centre όπου ήταν αδύνατη και δεν ένιωθε καλά. Τότε την είχα ρωτήσει αν φοβάται τον θάνατο και μου είχε απαντήσει: Δεν τον φοβάμαι, έχω κάνει στη ζωή μου περισσότερα πράγματα από όσα φανταζόμουν».

«Πάλεψε πολύ με τον πόνο και ήταν μια δύσκολη διαδρομή. Δεν ήταν μόνο ο καρκίνος αλλά αντιμετώπισε και άλλες επιπλοκές και πέρασε αρκετό καιρό σε νοσοκομεία εξαιτίας του αδύναμου ανοσοποιητικού της συστήματος» πρόσθεσε η συγγενής της Ολίβια Νιούτον Τζον.

Η ανιψιά της Ολίβια Νιούτον Τζον «λύγισε», τέλος, όταν ρωτήθηκε για ποιο πράγμα ήταν πιο περήφανη στη ζωή η θεία της και απάντησε «η Κλόε», αναφερόμενη στην κόρη που είχε αποκτήσει η ηθοποιός με τον πρώην σύζυγό της Ματ Λατάνζι.

Σχετικές ειδήσεις