ΚΟΣΜΟΣ

Μ.Γουίλιαμς: Η τραγική ιστορία της σταρ του GOT –Η παιδική κακοποίηση και η «καταστροφή που ερχόταν»

Μ.Γουίλιαμς: Η τραγική ιστορία της σταρ του GOT –Η παιδική κακοποίηση και η «καταστροφή που ερχόταν»

Για τα παιδικά της βιώματα και την κακοποιητική σχέση με τον πατέρα της μίλησε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Μέισι Γουίλιαμς που έγινε γνωστή παγκοσμίως από την επική σειρά του HBO, Game of Thrones (GOT).

Η τηλεοπτική Άρια ξέσπασε σε κλάματα καθώς συζητούσε την «τραυματική» σχέση με τον πατέρα της που όπως ανέφερε «κατέστρεψε» την παιδική της ηλικία.

Η 25χρονη ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την ζωή της στο σπίτι προτού γνωρίσει τη φήμη ως Άρια Στάρκ σε ηλικία μόλις 12 ετών.

Η Μέισι μεγάλωσε στο Σόμερσετ της Μεγάλης Βρετανίας με τη μητέρα της Χίλαρι και τα τρία αδέρφια της – Τζειμς, Μπεθ και Τεντ και όπως ανέφερε στο podcast «The Diary Of An CEO», με οικοδεσπότη τον Στίβεν Μπάρτλετ τα «τραυματικά» πράγματα που βίωσε στην παιδική της ηλικία, την οδήγησαν να διακόψει την επαφή με τον πατέρα της όταν ήταν οκτώ ετών.

Η Μέισι είπε ότι πέρασε πολύ «πόνο» και «φόβο» στην πρώιμη παιδική της ηλικία. «Λοιπόν, εγώ, ως μικρό παιδί πριν από την ηλικία των οκτώ ετών, είχα μια τραυματική σχέση με τον μπαμπά μου. Και δεν θέλω να ασχοληθώ πολύ με αυτό γιατί επηρεάζει τα αδέρφια μου και ολόκληρη την οικογένειά μου.

Αλλά, αυτό πραγματικά κατανάλωσε πολύ ενέργεια από την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ. Νομίζω ότι πολλά από τα τραυματικά πράγματα που συνέβαιναν, δεν κατάλαβα ότι ήταν λάθος. Αλλά ήξερα – θα κοιτούσα γύρω μου τα άλλα παιδιά και θα έλεγα: Γιατί δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν αυτόν τον πόνο, τον τρόμο ή τον φόβο; Πού είναι η χαρά – πότε έρχεται για μένα;», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.

Επιπλέον, η Μέισι δακρυσμένη είπε ότι ένιωθε μια «επικείμενη καταστροφή» όταν ήταν παιδί και ένιωθε ότι κάτι κακό θα συνέβαινε, αλλά δεν ήξερε πώς να νιώθει ευτυχισμένη.

«Είχα αυτό το συναίσθημα της επικείμενης καταστροφής και δεν ήξερα πώς να το κάνω να φύγει», είπε.

Η Μέισι έκανε ακόμα γνωστό ότι τα πράγματα άλλαξαν όταν ένας δάσκαλος τη ρώτησε τι συνέβαινε στο σπίτι. «Μου είπε "πείνας;" και είπα "ναι". Με ρώτησε αν έφαγα πρωινό, και απάντησα “απλώς δεν φάγαμε πρωινό”. Έκανε τις σωστές ερωτήσεις. Η μαμά μου ήρθε στο σχολείο και με πήρε. Ήταν η πρώτη φορά που όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές και όλα αυτά τα πράγματα που βιώναμε ήταν πάνω στο τραπέζι», εξήγησε η ηθοποιός.

Η 25χρονη η οποία είναι γνωστή για τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία τόνισε επίσης ότι αν και ένιωθε ανακουφισμένη που δεν χρειαζόταν πια να βλέπει τον πατέρα της, εξακολουθούσε να «παλεύει» με αντικρουόμενα συναισθήματα.

Η Μέισι είπε ακόμα ότι θέλει να κατανοήσει καλύτερα τα κίνητρα του πατέρα της καθώς παραδέχτηκε ότι πίστευε ότι ήταν δικό της λάθος που συνέβησαν «άσχημα πράγματα» όταν ήταν παιδί.