ΚΟΣΜΟΣ

Νέα κόντρα 50 Cent-Madonna: «Η γιαγιά κάνει βλακείες»

Νέα κόντρα 50 Cent-Madonna: «Η γιαγιά κάνει βλακείες»
Page Six

Ένα βιντεάκι της «βασίλισσας της ποπ» στο TikTok προκάλεσε την οργή του γνωστού ράπερ

Ξέσπασε ο γνωστός ράπερ 50 Cent κατά της Μαντόνα μετά και τις τελευταίες τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας έντονα την αλλαγή της τραγουδίστριας.

Η 64χρονη «βασίλισσα της ποπ» είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας συνεχώς βίντεο με προκλητικά στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται άλλοτε να χορεύει με σέξι εσώρουχα κι άλλοτε να ποζάρει κάνοντας χειρονομίες και γκριμάτσες ενώ εμφανής είναι η αλλαγή στην εμφάνιση και το πρόσωπό της με πολλούς να έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για την τραγουδίστρια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί επίθεση για τη νέα στάση ζωής της αφού ακόμα και θαυμαστές της αναρωτιούνται τι της συμβαίνει.

Και ο 50 Cent αντέδρασε αρνητικά στην αλλαγή της τραγουδίστριας, σχολιάζοντας την έντονα.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα βιντεάκι της στο TikTok στο οποίο επιδίδεται στο γνωστό lip syncing, στο τραγούδι «Vent» του ράπερ Baby Keem, στο οποίο ήταν ντυμενη με ένα μαύρο μπλουζάκι με διαφάνεια το οποίο τόνιζε ιδιαίτερα το στήθος της, ενώ πολλά ήταν και τα κοσμήματα που φορούσε, όλα χρυσά, ο ράπερ αποφάσισε να πει τη γνώμη του για αυτή την αλλαγή που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο 50 Cent προχώρησε σε ανάρτηση, δημοσιεύοντας ένα screenshot από το επίμαχο βίντεο, αποκαλώντας την Μαντόνα αξιολύπητη και λέγοντας συγκεκριμένα ότι: «Το γεγονός ότι η Μαντόνα χρησιμοποιεί τη ραπ μουσική για να επηρεάσει το κοινό της στο TikTok είναι αξιολύπητο και διαταράσσει το πνεύμα μου».

Την ανάρτηση συνόδευε με την λεζάντα «Σας το είπα ότι η γιαγιά κάνει βλακείες. Σαν παρθένα στα 64», χρησιμοποιώντας τους στίχους από την μεγάλη επιτυχία της «Like a virgin».

Το ιστορικό της κόντρας

Η Μαντόνα δεν έχει απαντήσει ακόμα στον ράπερ, ωστόσο τον περασμένο Δεκέμβριο όταν και πάλι δέχθηκε την κριτική του, επειδή είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της με εσώρουχα είχε κοινοποίησει σε Instagram Story μία κοινή τους φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα «Ο 50Cent προσποιείται ότι είναι φίλος μου».

«Τώρα αποφάσισες να μιλήσεις για μένα. Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα τραβάει την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η λιγότερο καλή επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας», είχε γράψει τότε η Μαντόνα.

Ο 50 Cent μετά την απάντησή της έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του λέγοντας ότι δεν ήθελε να την πληγώσει. Η ποπ σταρ ωστόσο δεν δέχτηκε την συγγνώμη του πυροδοτώντας την κόντρα τους και αποκαλώντας την συγγνώμη του «ψεύτικη».

H ανάρτηση του ράπερ

To βίντεο της Μαντόνα που προκάλεσε την οργή του 50 Cent