ΚΟΣΜΟΣ

Τζέρεμι Ρένερ: Συγκλονισμένη η συμπρωταγωνίστριά του - «Γίνε καλά»

Τζέρεμι Ρένερ: Συγκλονισμένη η συμπρωταγωνίστριά του - «Γίνε καλά»
Hawkeye
IMDB

Η κατάσταση του ηθοποιού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, παραμένει «κρίσιμη αλλά σταθερή».

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι συνάδελφοι του ηθοποιού Τζέρεμι Ρένερ μετά την είδηση για τον σοβαρό τραυματισμό του. Η κατάστασή του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, παραμένει σε «κρίσιμη αλλά σταθερή».

Η ηθοποιός και συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Hawkeye», Χέιλι Στάινφελντ, με ανάρτησή της στο Twitter εύχεται περαστικά στον Ρένερ και εκφράζει την ταραχή της από τη στιγμή που έμαθε για το ατύχημα.

«Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από τη νέα χρονιά. Τζέρεμι, σε παρακαλώ γίνε καλά σύντομα! Να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση. Είσαι ο αγαπημένος μου Avenger», έγραψε.

Στη συνέχεια έκανε και δεύτερη ανάρτηση, στην οποία έγραψε: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τη στιγμή που έμαθα τα νέα για τον Τζέρεμι Ρένερ. Είμαι πραγματικά λυπημένη και φοβισμένη. Στον αγαπημένο μου παρτενέρ, τον αγαπημένο μας Avenger. Οι προσευχές μου μαζί σου και με την οικογένειά σου. Αλήθεια, προσεύχομαι να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση. Σε χρειαζόμαστε».

Πώς έγινε το ατύχημα στα χιόνια

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, ο Ρένερ τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε το εκχιονιστικό μηχάνημα και προσπαθούσε να καθαρίσει το χιόνι. Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού γνωστοποίησε το συμβάν λέγοντας ότι το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού» και ανέφερε ότι η οικογένειά του ξαγρύπνησε στο πλευρό του. «Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα», είπε.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Ρένερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Το πρωί της Κυριακής, ο σερίφης της κομητείας Washoe κλήθηκε στο ράντσο του Ρένερ για το ατύχημα.

Το τελευταίο διάστημα πολλές περιοχές των ΗΠΑ έχουν πληγεί από την χιονοθύελλα που έφερε η κακοκαιρία Elliot. Ο ηθοποιός μένει με την οικογένειά του σε ένα ράντσο στη Νεβάδα που περιβάλλεται από βουνά και πάντα τον χειμώνα πιάνει αρκετό χιόνι. Μάλιστα, διαθέτει αρκετά οχήματα για να κινείται στο χιόνι και εκχιονιστικό μηχάνημα.

Διαβάστε ακόμα:

Τζέρεμι Ρένερ: Πώς έγινε το ατύχημα στα χιόνια - Τα βίντεο που ανέβαζε

Τζέρεμι Ρένερ: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ατύχημα