ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελία Όντομ: «Iδιοκτήτης οίκου ανοχής προσπάθησε να με σκοτώσει»

Καταγγελία Όντομ: «Iδιοκτήτης οίκου ανοχής προσπάθησε να με σκοτώσει»
AP Photo

Το 2015 ο Λαμάρ Όντομ έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς βρέθηκε αναίσθητος στον οίκο ανοχής «The Love Ranch» στη Νεβάδα

Ο Λαμάρ Όντομ, πρώην άσος του NBA, μίλησε για την περιπέτεια υγείας που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή το 2015, όταν βρέθηκε αναίσθητος στο «Love Ranch» και κατηγόρησε για την περιπέτεια της υγείας του τον εκλιπόντα ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής.

Τα πάθη του Όντομ «ξετυλίγονται» στο ντοκιμαντέρ «Lamar Odom: Sex, Drugs & Kardashians». Όπως παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ, ο πρώην «αστέρας» των Λέικερς το 2015 έδωσε μάχη για να κρατηθεί ζωντανός, όταν βρέθηκε αναίσθητος στον οίκο ανοχής «The Love Ranch» στη Νεβάδα. Νοσηλεύτηκε έχοντας υποστεί 12 εγκεφαλικά και έξι καρδιακές προσβολές, ενώ την ίδια στιγμή βρισκόταν σε κώμα.

Ο παλαίμαχος «αστέρας» του ΝΒΑ πιστεύει ότι έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας από τον εκλιπόντα ιδιοκτήτη οίκου ανοχής Ντένις Χοφ, ο οποίος πέθανε στον ύπνο του στον οίκο ανοχής του μετά από ένα πάρτι για τα 72α γενέθλιά του, το 2018.

«Θα θυμόμουν αν έκανα κοκαΐνη εκείνο το βράδυ. Προσπάθησε να με σκοτώσει» ανέφερε κατηγορώντας ανοιχτά τον Χοφ, τον οποίο όμως δεν θυμάται να συνάντησε κατά την επίσκεψή του στο «The Love Ranch».

Όταν ρωτήθηκε, γιατί ο Ντένις Χοφ θα προχωρούσε σε μία τέτοια ενέργεια, ο Όντομ τόνισε: «Δεν ξέρω. Αυτό μόνο θα μπορούσα να σας πω. Πήγα εκεί, δεν έκανα ναρκωτικά εκείνο το βράδυ. Ωστόσο, βρέθηκα με ναρκωτικά στον οργανισμό μου».

Δείτε απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ

Διαβάστε επίσης:

Νίκη Ρεπουμπλικάνων σε Ουισκόνσιν -Θρίλερ σε Νεβάδα, Αριζόνα, Τζόρτζια