ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Νύφη και γαμπρός έχασαν το γλέντι του γάμου τους γιατί κλείστηκαν στο ασανσέρ

ΗΠΑ: Νύφη και γαμπρός έχασαν το γλέντι του γάμου τους γιατί κλείστηκαν στο ασανσέρ
wsoc tv

ΗΠΑ: Μαζί με το ζευγάρι παγιδεύτηκαν η αδερφή της νύφης και άλλοι τρεις καλεσμένοι. Τελικά όλοι απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σαρλότ ενώ το ασανσέρ ανέβηκε μερικούς ορόφους, μα μέχρι εκείνη την ώρα το γλέντι είχε ήδη τελειώσει. 

Απίστευτο κι όμως αληθινό το περιστατικό που σημειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα, όπου ένα ζευγάρι έχασε το γλέντι του γάμου του, καθώς εγκλωβίστηκε για δύο ώρες μέσα σε ένα ασανσέρ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Victoria και ο Panav Jha πήγαιναν στη δεξίωση τους στον 16ο όροφο του ξενοδοχείου Grand Bohemian μετά την τελετή του γάμου τους, όταν εγκλωβίστηκαν μέσα στο ασανσέρ.

Μαζί με το ζευγάρι παγιδεύτηκαν η αδερφή της Victoria και άλλοι τρεις καλεσμένοι του γάμου. Τελικά απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σαρλότ ενώ το ασανσέρ ανέβηκε μερικούς ορόφους, μα μέχρι εκείνη την ώρα το γλέντι είχε ήδη τελειώσει.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

«Όταν συνέβη για πρώτη φορά, νόμιζα ότι είχε σταματήσει για λίγα δευτερόλεπτα και θα ξεκινήσει ξανά. Μετά παρατηρήσαμε ότι η πόρτα ήταν λίγο ανοιχτή», είπε ο γαμπρός στον WJZY.

«Ανεβήκαμε για λίγο ακόμη και μετά οι πόρτες κόλλησαν», εξήγησε στο CNN. «Έπειτα, οι πόρτες άρχισαν να ανοίγουν, και ξαφνικά μπορούσα να δω τον τσιμεντένιο τοίχο ακριβώς μπροστά μου και τον τσιμεντένιο τοίχο πίσω μου».

«Δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε, να δώσουμε το φιλί, να χαιρετήσουμε τον κόσμο. Αυτό είναι που τα χαλάει όλα. Έτσι έπρεπε να τελειώσει η νύχτα του γάμου», είπε η νύφη.

Το ζευγάρι, που θα θυμάται σίγουρα την ημέρα του γάμου του, μετά τον απεγκλωβισμό του έβγαλε μία φωτογραφία με τους πυροσβέστες.