ΚΟΣΜΟΣ

Yπόθεση Μαντλίν: Αρνητικά τα πρώτα τεστ της Πολωνής - Τι δηλώνουν οι γονείς της

Yπόθεση Μαντλίν: Αρνητικά τα πρώτα τεστ της Πολωνής - Τι δηλώνουν οι γονείς της
Associated Press

Η νεαρή Πολωνή που υποστηρίζει ότι είναι η μικρή Μαντλίν η οποία αγνοείται εδώ και 15 χρόνια έχει προκαλέσει σάλο με τις αναρτήσεις της

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια έπειτα από την αποκάλυψη μιας 22χρονης κοπέλας από την Πολωνία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν.

Για τη νεαρή Τζούλια Βέντελ, οι γονείς της δηλώνουν ότι βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, σπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι τα πρώτα τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί αν όντως πρόκειται για τη Μαντλίν, έχουν βγει αρνητικά.

Η μικρή Τζούλια βασίζει τον ισχυρισμό της στο γεγονός ότι φέρει τα ίδια σημάδια με την Μαντλίν, παρότι έχουν διαφορετική ηλικία.

«Πάντα προσπαθούσαμε να κατανοήσουμε τυχόν καταστάσεις που συνέβαιναν με την Τζούλια. Πολυάριθμες θεραπείες, φάρμακα, ψυχολόγοι και ψυχίατροι – όλα αυτά παρασχέθηκαν στην Τζούλια. Δεν έμεινε μόνη της. Οι απειλές της Τζούλιας εναντίον μας, τα ψέματα και οι χειρισμοί της, οι δραστηριότητες της στο Διαδίκτυο. Τα είδαμε όλα αυτά και προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε, να τα εξηγήσουμε, της ζητήσαμε να σταματήσει», λένε οι γονείς της.

Η Τζούλια έχει τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς στο διαδίκτυο ενώ το προφίλ της βρίσκεται και σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο.

Η νεαρή Πολωνή έχει δηλώσει επίσης ότι ήταν «θύμα ενός Γερμανού παιδόφιλου» ως παιδί. Είπε ότι ο θύτης της μοιάζει με μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο Find Madeleine και ότι έχει διαγνωστεί με διαταραχή μετατραυματικού στρες και κατάθλιψη ως αποτέλεσμα της κακοποίησης.