ΚΟΣΜΟΣ

Ράσελ Κρόου: Ο... Μονομάχος «έφαγε πόρτα» σε γνωστό εστιατόριο της Μελβούρνης - Τι συνέβη

Ράσελ Κρόου: Ο... Μονομάχος «έφαγε πόρτα» σε γνωστό εστιατόριο της Μελβούρνης - Τι συνέβη
Ο Ράσελ Κρόου και η σύντροφός του, Μπρίτνεϊ Θέριοτ.
(Photo by Lisa Maree Williams/Getty Images)

Ο Ράσελ Κρόου και η σύντροφός του, Μπρίτνεϊ Θέριοτ, δεν εξυπηρετήθηκαν σε αυστραλιανό εστιατόριο επειδή τηρούσαν το dress code.

Ο Ράσελ Κρόου με την αγαπημένη του πήγε στο εστιατόριο Mr. Miyagi, φορώντας τα ρούχα με τα οποία είχαν παίξει τένις νωρίτερα, αναφέρει η New York Post.

Το εστιατόριο, το οποίο περιγράφει τον ενδυματολογικό κώδικα ως «casual αλλά φανταχτερό», έχει αυστηρή πολιτική dress code που απαγορεύει τα ρούχα εργασίας, τα καθημερινά ρούχα και τις σαγιονάρες.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας διάσημος ηθοποιός, ο Κρόου και η Θέριοτ απορρίφθηκαν από ένα μέλος του προσωπικού που δεν τους αναγνώρισε. Σε κάθε περίπτωση όμως, η διεύθυνση του εστιατορίου υπερασπίστηκε την απόφασή της, λέγοντας ότι κανείς δεν είναι υπεράνω των κανόνων.

Ο Κρίστιαν Κλέιν, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει όλους ισότιμα, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση.

Το εστιατόριο απευθύνθηκε ωστόσο στον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση και καλωσορίζοντάς τον να τον επισκεφθεί ξανά.