ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Επίθεση ένοπλου στο Τελ Αβίβ - Τρεις τραυματίες

Ισραήλ: Επίθεση ένοπλου στο Τελ Αβίβ - Τρεις τραυματίες
Twitter

Ισραήλ: Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ένοπλος πυροβόλησε εναντίον ενός πεζού, ενώ «εξοντώθηκε» από αστυνομικό. Υπάρχουν υπόνοιες ότι επρόκειτο για «τρομοκρατική επίθεση».

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά, από πυρά στο Τελ Αβίβ, σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ.

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται πλήθος αστυνομικοί και τραυματιοφορείς στο σημείο, στην οδό Ντίζενγκοφ, στην καρδιά της πόλης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ένοπλος πυροβόλησε εναντίον ενός πεζού προτού να «εξουδετερωθεί» και ότι υπάρχουν υπόνοιες ότι επρόκειτο για «τρομοκρατική επίθεση».

«Σοβαρή επίθεση στο Τελ-Αβίβ (...) συγχαίρω τον αστυνομικό ο οποίος, σε μια γενναία πράξη, εξόντωσε τον τρομοκράτη και έσωσε πολλές ζωές», δήλωσε ο Μπεν Γκβιρ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο του.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου σε μήνυμά του στο Twitter αναφέρει:

«Νέα τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε στην καρδιά του Τελ Αβίβ. Στέλνουμε τις ελπίδες και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών. Ενισχύουμε τις δυνάμεις ασφαλείας και την αστυνομία που πολεμούν τους τρομοκράτες απόψε και κάθε βράδυ».

«Θα συνεχίζουμε να χτίζουμε το έθνος μας και να βαθαίνουμε τις ρίζες μας και να χτίζουμε το κοινό μας μέλλον ως αδέλφια», καταλήγει.