ΚΟΣΜΟΣ

Ντέμι Μουρ: Οι ευχές της για τα γενέθλια του Μπρους Γουίλις - «Αγαπώ εσένα και την οικογένειά μας»

H Ντέμι Μουρ με τον Μπρους Γουίλις το 1995
H Ντέμι Μουρ με τον Μπρους Γουίλις το 1995
Α.Ρ

Η Ντέμι Μουρ ευχήθηκε στον Μπρους Γουίλις χαρούμενα 68α γενέθλια με ένα γλυκό κλιπ από ολόκληρη την οικογένειά τους να του τραγουδούν

Η Ντέμι Μουρ ευχήθηκε στον Μπρους Γουίλις χαρούμενα 68α γενέθλια με ένα γλυκό κλιπ με ολόκληρη την οικογένειά τους να του τραγουδάει. Η ηθοποιός επιστράτευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχηθεί στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος διαγνώστηκε πρόσφατα με μετωποκροταφική άνοια.

Στο απόσπασμα ολόκληρη η οικογένεια είναι μαζεμένη γύρω από τον σταρ της ταινίας «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» και του τραγουδάει χρόνια πολλά πριν του χαρίσει μια μηλόπιτα με κεριά. Το πρώην ζευγάρι έχει τρεις κόρες την Ράμερ, 34 ετών, την Σκάουτ, 31 και την Ταλούλα 29 ετών που συμμετείχαν επίσης στη γιορτή με τους συντρόφους τους και μοιράστηκαν συγκινητικά αφιερώματα στο Instagram.

Στο απόσπασμα, η σημερινή σύζυγος του Μπρους, Έμα Χέμινγκ, 44 ετών, η οποία μοιράστηκε μια εγκάρδια ανάρτηση γενεθλίων νωρίτερα μέσα στην ημέρα, εθεάθη να του χαρίζει το γλυκό καθώς και ένα στοργικό φιλί στο μάγουλο.

«Είναι καθαρή αγάπη. Είναι τόσο αγαπημένος. Και θα τον αγαπώ πάντα. Χρόνια πολλά γλυκέ μου. Η ευχή μου για τα γενέθλιά μου του Μπρους είναι να συνεχίσετε να τον κρατάτε στις προσευχές σας και στις σκέψεις σας γιατί η ευαίσθητη ψυχή του Ιχθύ θα το νιώσει. Σας ευχαριστώ πολύ που τον αγαπάτε και τον φροντίζετε επίσης» έγραψε

Οι δύο κόρες τους, Μέιμπελ 10 ετών και Έβελιν οκτώ ήταν επίσης εκεί για να γιορτάσουν τα γενέθλια του αγαπημένου τους μπαμπά. «Χρόνια πολλά, Μπρους Γουίλις! Χαίρομαι πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα», έγραψε η Ντέμι Μουρ στη λεζάντα όλης της οικογένειας που συγκεντρώθηκε για τον εορτασμό των γενεθλίων. «Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας», συνέχισε. «Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές - όλοι τις νιώθουμε.»

Αργότερα, η Έμμα, η οποία είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό εδώ και περίπου 13 χρόνια - μοιράστηκε από κοντά ένα στιγμιότυπο από τη λαχταριστή μηλόπιτα. «Προσπάθησα να πάρω μια κολοκυθόπιτα», έγραψε το μοντέλο, σημειώνοντας ότι είναι η αγαπημένη του. «Αυτό ήταν απαγορευτικό». «Η μηλόπιτα είναι το δεύτερο αγαπημένο του», πρόσθεσε.

Πολλοί φίλοι και θαυμαστές μοιράστηκαν επίσης την αγάπη τους και τις ευχές τους και ευχήθηκαν στον Μπρους Γουίλις υπέροχα γενέθλια. Μετά τη διπλή διάγνωση αφασίας και άνοιας, οι ενήλικες κόρες του μοιράστηκαν επίσης παλιές φωτογραφίες με τον πατέρα τους και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά. Η μέρα ήταν χαρούμενη, επισκιάστηκε ωστόσο από τη διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια (FTD) τον περασμένο μήνα.

Πριν από λιγότερο από ένα χρόνο, αποσύρθηκε από την υποκριτική λόγω της αφασίας που επηρεάζει την ικανότητά του να κατανοεί τη γλώσσα. «Σήμερα δεν είναι απαραίτητα μια εύκολη μέρα, γιατί είναι μια μέρα γεμάτη τόσο βαθιά αγάπη και η θλίψη μας πραγματικά μας δείχνει το βάθος της αγάπης μας για κάποιον», είχε γράψει η Σκάουτ στη λεζάντα της.

«Λοιπόν, προσπαθώ να είμαι και τα δύο σήμερα», συνέχισε η ηθοποιός που έγινε τραγουδίστρια. Η θλίψη είναι ένα τίμημα που θα πληρώνω πάντα επειδή ξέρω τι σημαίνει να νιώθεις τέτοια αγάπη ».