ΚΟΣΜΟΣ

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Πατέρας θα γίνει ο «Χάρι Πότερ» - Έγκυος η σύντροφός του

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Πατέρας θα γίνει ο «Χάρι Πότερ» - Έγκυος η σύντροφός του
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.
(Photo by: Charles Sykes/Bravo via Getty Images)

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έγινε κυρίως γνωστός για τον ρόλο του ως Χάρι Πότερ στην ομώνυμη σειρά ταινιών - Έκανε το υποκριτικό του ντεμπούτο σε ηλικία δέκα ετών στην τηλεταινία του καναλιού BBC One David Copperfield το 1999

Ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ γνωστός τις ταινίες Χάρι Πότερ, θα γίνει σύντομα πατέρας καθώς ένας εκπρόσωπος του 33χρονου ανακοίνωσε ότι η σύντροφός του Έριν Νταρκ είναι έγκυος.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Έριν Ντάρκναι δήλωσε: «Είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να γίνουν μια τριμελής οικογένεια».

«Το είπαν πρόσφατα στις οικογένειες και τους φίλους τους. Είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή», συμπλήρωσε η πηγή για τον Ντάνιελ Ράντκλιφ και τη σύντροφό του.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ γνώρισε την 38χρονη σήμερα ηθοποιό το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας Kill Your Darlings.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ γεννήθηκε στο Δυτικό Λονδίνο, στην Αγγλία. Είναι το μοναχοπαίδι του Άλαν Τζορτζ Ράντκλιφ, ο οποίος είναι ένας εκπρόσωπος έργων λογοτεχνίας, και της Μάρσια Ζανίν Γκρέσαμ, η οποία είναι εκπρόσωπος ηθοποιών όπου αναμείχθηκε σε διάφορες ταινίες για το BBC, συμπεριλαμβανομένου The Inspector Lynley Mysteries και Walk Away and I Stumble.

Ο πατέρας του κατάγεται από εύπορη οικογένειά η οποία προέρχεται από το Μπανμπρίτζ, της Βόρειας Ιρλανδίας.