ΚΟΣΜΟΣ

Τζέρεμι Ρένερ: «Επέλεξα να επιβιώσω. Θα το έκανα ξανά»

Τζέρεμι Ρένερ: «Επέλεξα να επιβιώσω. Θα το έκανα ξανά»
Instagram

Τζέρεμι Ρένερ: Ο σταρ της Marvel έδωσε την πρώτη του συνέντευξη όπου μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά έξω από το σπίτι του

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά με εκχιονιστικό μηχάνημα έδωσε ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ.

Ο σταρ του Χόλιγουντ μίλησε για το περιστατικό και την μακρά διαδικασία ανάρρωσής του.

Όλα ξεκίνησαν όταν παρασύρθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.000 κιλών, την ώρα που απομάκρυνε το χιόνι από την περιοχή του σπιτιού του, στη Νεβάδα, μετά από έντονες χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς.

Το μηχάνημα είναι δικής του ιδιοκτησίας και γλίστρησε στο χιόνι, καθώς το φρένο έκτακτης ανάγκης δεν λειτούργησε ποτέ, έτσι ο Ρένερ, προκειμένου να προστατεύσει τον ανιψιό του από τραυματισμό, καθώς το μηχάνημα κατευθυνόταν κατά πάνω του, τραυματίστηκε ο ίδιος.

Στη συνέντευξη, που πρόκειται να προβληθεί από την αμερικανική τηλεόραση, δεν μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του καθώς αναφέρεται στον αντίκτυπο που είχε το ατύχημά του στην οικογένειά του.

«Επέλεξα να επιβιώσω», ανέφερε, ενώ είπε πως σκέφτηκε: «Δεν πρόκειται να σκοτωθώ. Αποκλείεται».

Όπως είπε ήταν «ξύπνιος κάθε στιγμή του ατυχήματος», ενώ αναφέρθηκε και στον πόνο του όταν καταπλακώθηκε από το μηχάνημα.

Ο ηθοποιός της Marvel υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων του, συμπεριλαμβανομένων 30 σπασμένων οστών, ενώ έκανε πολλές θεραπείες αποκατάστασης.

Στο τρέιλερ της εκπομπής, όπου έδωσε συνέντευξη ο Τζέρεμι Ρένερ, εμφανίζεται και ο ανιψιός του.

«Τον είδα μέσα σε μία λίμνη αίματος που έτρεχε από το κεφάλι του», θυμάται, ενώ αναφέρει «Έτρεξα προς το μέρος του. Δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός».

Ο Ρένερ πάντως σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε σήμερα σε ένα παρόμοιο συμβάν είπε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι θα το έκανε ξανά. «Κι αυτό, γιατί το μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό μου», πρόσθεσε.