ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Χώρισε από τον σύντροφό της μετά από 6 χρόνια σχέσης

Η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ
ΑΡ

Η Tέιλορ Σουίφτ και ο Τζο Άλγουιν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από έξι χρόνια σχέσης

Ο χωρισμός ανάμεσα στην πασίγνωστη τραγουδίστρια και τον Βρετανό ηθοποιό ήταν ιδιαίτερα φιλικός και «δεν έγινε κανένα δράμα» έγραψαν οι ταμπλόιντ, σχολιάζοντας την είδηση για τους τίτλους τέλους στη σχέση της Tέιλορ Σουίφτ και του Τζο Άλγουιν.

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από έξι χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του Entertainment Online. «Η σχέση έκανε τον κύκλο της και τέλειωσε. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τζο δεν έχει πάει σε καμία από τις συναυλίες της» αναφέρει το δημοσίευμα.

Η είδηση του χωρισμού κυκλοφόρησε καθώς η Σουίφτ ταξιδεύει στη χώρα για την sold-out περιοδεία της Eras. Εδώ και χρόνια το διάσημο ζεύγος κρατούσε τα χαρτιά του κρυφά, με τον 32χρονο Άγγλο ηθοποιό και τη βραβευμένη με Grammy, τραγουδίστρια να αποπροσανατολίζουν τις φήμες αρραβώνων. «Αν είχα μια λίρα για κάθε φορά που νομίζω ότι μου είπαν ότι αρραβωνιάσθηκα, τότε θα είχα πολλά νομίσματα», είχε δηλώσει ο Άλγουιν στο περιοδικό του WSJ.

«Εννοώ, η αλήθεια είναι ότι αν η απάντηση ήταν ναι, δεν θα έλεγα, και αν η απάντηση ήταν όχι, δεν θα το έλεγα», πρόσθεσε για το αν ήταν έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Σουίφτ άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό του Boy Erased το 2016. Μια πηγή είχε αποκαλύψει στο PEOPLE ότι η Σουίφτ ειναι «πολύ χαρούμενη» στη σχέση «Είναι ο βράχος της. Η σχέση τους είναι ώριμη και υπέροχη» πρόσθετε.

Το ζευγάρι άρχισε επίσης να συνεργάζεται μαζί στη μουσική κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με αποκορύφωμα τη νίκη των βραβείων Grammy. Τα αδελφά άλμπουμ του 2020 Folklore και Evermore περιλάμβαναν συνεργασίες με τον Άλγουιν ο οποίος έγραψε πολλά τραγούδια με το ψευδώνυμο William Bowery. Το Folklore κατέληξε να πάρει το Grammy 2021 για το άλμπουμ της χρονιάς και το Evermore ήταν υποψήφιο για το ίδιο βραβείο στην τελετή του 2022.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής της, η Σουίφτ φώναξε στον ηθοποιό. «Ο Τζο είναι το πρώτο άτομο στο οποίο παίζω κάθε τραγούδι που γράφω και πέρασα τον καλύτερο χρόνο γράφοντας τραγούδια μαζί του σε καραντίνα», είπε

Πολλά από τα αγαπημένα τραγούδια του άλμπουμ της Σουίφτ του 2017 «Gorgeous», «Call It What You Want» και «Delicate» φάνηκαν να είναι εμπνευσμένα από τον πρώην πλέον αγαπημένο της και τη χαμηλών τόνων σχέση τους. Αφού έσπασε τη σιωπή του για το ειδύλλιο αρνούμενος να μιλήσει για την κοπέλα του σε μια συνέντευξη στη βρετανική Vogue για το τεύχος Οκτωβρίου 2018, ο ηθοποιός συνέχισε να δυσκολούεται να μιλήσει για την κρυφή σχέση τους.

«Καταλαβαίνω την περιέργεια των ανθρώπων για τον κόσμο που ζούμε, για τις ιδιωτικές ζωές των ανθρώπων. Λοιπόν, δεν το καταλαβαίνω, αλλά ξέρω ότι υπάρχει» είχε πει σε άλλη συνέντευξη στην Total Film.

Τον Αύγουστο του 2018, φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι σε μια σπάνια δημόσια έξοδο στο Λονδίνο, μόλις ένα μήνα αφότου αποσύρθηκαν στην Καραϊβική για διακοπές. Η Σουίφτ - που γύριζε επίσης το Cats εκείνη την εποχή - παρέλειψε τα Grammy και παρακολούθησε αντ'αυτών τα BAFTA στο πλευρό του Επίσης, εθεάθησαν να κάνουν πάρτι με φίλους μετά τα Όσκαρ τον περασμένο Φεβρουάριο, με τη Σουίφτ να δημοσιεύει μια φωτογραφία με το αστραφτερό της φόρεμα Ralph & Russo τη λαμπερή βραδιά ..