ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Λούις: H πασχαλινή εμφάνιση που έγινε viral - Φόρεσε γραβάτα με σορτς!

Πάσχα στο κάστρο του Ουίνδσορ
Πάσχα στο κάστρο του Ουίνδσορ
ΑΡ

Ο 4χρονος Λούις, ο «βενιαμίν» του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έκλεψε για μία ακόμη φορά την παράσταση με την εμφάνισή του, ανήμερα του Πάσχα 

Για πρώτη φορά, και τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκαν μαζί για την πασχαλινή εκκλησιαστική έξοδο της βασιλικής οικογένειας. Ο 4χρονος πρίγκιπας ενώθηκε με τους γονείς του καθώς και τα μεγαλύτερα αδέρφια, του τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ για να δώσει το παρών στην παραδοσιακή πασχαλινή λειτουργία βασιλικής οικογένειας την Κυριακή.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά είχαν κάνει το ντεμπούτο τους πέρυσι, φέτος όμως ήταν η πρώτη φορά που ο Λούις τους συνόδευσε με αφορμή τους εορτασμούς για το Πάσχα των Καθολικών. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ συντονίστηκαν με τα τρία τους παιδιά, επιλέγοντας μπλε ρούχα.

Ο πρίγκιπας Λούις φορούσε μπλε σορτς και κάλτσες μέχρι το γόνατο...με σακάκι και γραβάτα. Ο ίδιος είχε ποζάρει σε ένα κόκκινο ποδήλατο για το πορτρέτο των τρίτων γενεθλίων του, που είχε τραβήξει η Κέιτ την πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο.

Ενώ ο μεγάλος αδερφός πρίγκιπας Τζορτζ φορούσε κοστούμι και γραβάτα για το Πάσχα, ο πρίγκιπας Λούις για άλλη μια φορά εμγφανίστηκε με σορτς. Είναι χαρακτηριστικό για τα αγόρια της ανώτερης τάξης στη Βρετανία να φορούν σορτς στα νεότερα τους χρόνια, όπως έκανε ο Τζορτζ μέχρι που μεταπήδησε στα κοστούμια τα τελευταία χρόνια.

«Τα αγόρια φορούν κοντό παντελόνι μέχρι τα 8 τους», είπε στο PEOPLE η Ingrid Seward, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty. «Είναι μία συνήθεια πολύ βρετανική».