ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τι της είπε η γυμνάστριά της και την έκανε έξω φρενών

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Α.Ρ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να προσλάβει personal trainer, αλλά άλλαξε γνώμη όταν της είπε ότι έπρεπε να αποκτήσει ξανά το «νεότερο σώμα» της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν ανέχεται το body shaming. Η δημιουργός του «Toxic» αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να προσλάβει μία personal trainer, αλλά γρήγορα άλλαξε γνώμη όταν η επαγγελματίας γυμνάστρια της είπε ότι έπρεπε να κερδίσει το «νεότερο σώμα» της πίσω.

«Πήρα το χρόνο μου πριν από 2 μήνες για να βρω προπονητή», έγραψε η τραγουδίστρια μέσω Instagram τη Δευτέρα. «Και το πρώτο πράγμα που μου έκανε ήταν κυριολεκτικά… και δεν λέω καν ψέματα… τσίμπησε το δέρμα στο στομάχι και τα πόδια μου και μου είπε ότι πρέπει να ανακτήσω το νεότερο σώμα μου».

Η 41χρονη τραγουδίστρια του «Circus», αναρωτήθηκε «γιατί στο διάολο το έκανε αυτό» πριν αποκαλύψει ότι η αλληλεπίδραση την οδήγησε σε κλάματα. «Προφανώς δεν την προσέλαβα, οπότε το έκανα μόνος μου!» ξεκαθάρισε εκείνη. «Γυμνάζομαι για 45 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα, αυτό είναι!»

Συνέχισε: «Μισώ να γυμνάζομαι για πολύ καιρό. Το μοιράζομαι γιατί έχω δουλέψει σκληρά για να είμαι σε φόρμα, αλλά δεν μοιάζω με τις φωτογραφίες που βγάζουν οι παππούδες». Παρά το γεγονός ότι ήξερε ότι το «σώμα της δεν είναι τέλειο», η τραγουδίστρια είπε ότι ήθελε «να μοιραστεί πώς είναι το σώμα της αυτή τη στιγμή» επειδή εργάστηκε πάρα πολύ.

Η Σπίαρς θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με τη γυμνάστρια για να αποδείξει ότι εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά για το σώμα της. «Για μερικούς ανθρώπους σαν την εκπαιδεύτρια που μπορεί να δει αυτές τις άσχημες φωτογραφίες και να χαμογελάσει κρυφά. Ναι, καλά καταλάβατε. Τραβούσα 4 ώρες πλάνα μου χθες και μόλις άρχισα», ολοκλήρωσε το μακροσκελές μήνυμά της η ποπ σταρ, το οποίο συνόδευσε με ένα βίντεο όπου χορεύει στο σπίτι της στο Λος Άντζελες υπό τους ρυθμούς του «Feelin' Love» της Paula Cole.

Στο κλιπ, φοράειι ένα κίτρινο crop top με χακί σορτς και καφέ γόβες. Πρόσθεσε στο look με ένα χρυσό κολιέ και τη βέρα της. Οι δημοσιεύσεις έρχονται μία εβδομάδα αφότου εκείνη και ο σύζυγός της, Sam Asghari, 29 ετών, εντοπίστηκαν χωριστά χωρίς τις βέρες τους.

Η νικήτρια των Grammy εθεάθη να φτάνει στο αεροδρόμιο του LAX πριν από την απόδρασή της στο Πουέρτο Ρίκο χωρίς το δαχτυλίδι της στο δάχτυλό της. Ο Asghari φωτογραφήθηκε την επόμενη μέρα σε έναν πάρκινγκ αυτοκινήτου, επίσης χωρίς τη βέρα του γάμου τους. Ωστόσο, το δαχτυλίδι της Σπίαρς ήταν στο αριστερό της χέρι στην τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο εκπρόσωπος του Asghari είπε στο Page Six ότι δεν υπήρξε διαμάχη μεταξύ τους.

Το ζευγάρι είπε «το ναι» τον Ιούνιο του 2022, επτά μήνες μετά την απελευθέρωση της τραγουδίστριας του «Lucky» από μια αμφιλεγόμενη εποπτεία που διήρκεσε σχεδόν 13 χρόνια.