ΚΟΣΜΟΣ

Σοφία Ρίτσι: Οι πρώτες εικόνες από τον πολυτελή γάμο της στη γαλλική Ριβιέρα

Σοφία Ρίτσι: Οι πρώτες εικόνες από τον πολυτελή γάμο της στη γαλλική Ριβιέρα
twitter

Η κόρη του θρύλου της μουσικής, Λάιονελ Ρίτσι και ο 30χρονος ιδιοκτήτης δισκογραφικής, Έλιοτ Γκρέιντζ, είναι μαζί 2 χρόνια

Η Σοφία Ρίτσι και ο νέος της σύζυγος Έλιοτ Γκρέιντζ έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ καθώς μοιράστηκαν ένα γλυκό φιλί, λίγες στιγμές μετά τον γάμο τους στο πολυτελές ξενοδοχείο Hotel du Cap-Eden-Roc στη Γαλλική Ριβιέρα χθες Σάββατο (23/4).

Το 24χρονο μοντέλο, ακτινοβολούσε στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της καθώς πόζαρε για φωτογραφίες με ένα ιβουάρ φόρεμα με χάντρες στο πλευρό του Βρετανού ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρείας.

Αφού είπε «το ναι» μπροστά στα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, έλαμψε στο πλευρό του άντρα της και του πατέρας της θρύλου της μουσικής Λάιονελ Ρίτσι που την συνόδεψε.

Η Σοφία Ρίτσι και ο σύντροφός της, Έλιοτ Γκρέιντζ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μετά από 2 χρόνια σχέσης.

Η κόρη του διάσημου καλλιτέχνη, Λάιονελ Ρίτσι, αποκάλυψε έναν χρόνο ακριβώς, πριν από την ημέρα του γάμου της, ότι είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της, με τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρείας.



Τον Απρίλιο του 2022, ανάρτησε φωτογραφίες στα social media από τη ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της στην Χαβάη.