ΚΟΣΜΟΣ

«Παππούδες» η Ντέμι Μουρ και ο Μπρούς Γουίλις: Η κόρη τους Ράμερ έγινε μητέρα - «Είσαι μαγική»

«Παππούδες» η Ντέμι Μουρ και ο Μπρούς Γουίλις: Η κόρη τους Ράμερ έγινε μητέρα - «Είσαι μαγική»

Η Ράμερ Γουίλις, κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, γιόρτασε τον ερχομό της κορούλας της σε μια ξεχωριστή συγκέντρωση με τους πιο στενούς της φίλους και την οικογένειά της

Η 34χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Η νεογέννητη κόρη της Ράμερ με τον σύντροφό της Ντέρεκ Ρίτσαρντ ονομάζεται Louetta Isley Thomas Willis.

«Είσαι καθαρή μαγεία», έγραψε η τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία ανακοίνωσε ότι η κόρη της γεννήθηκε στις 18 Απριλίου, προσθέτοντας οτι η νεογέννητη ειναι πολλά περισσότερα απο όσα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Η μητέρα της, Ντέμι Μουρ έγραψε με τη σειρά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αγνή αγάπη, γι’ αυτό το μικρό πουλάκι». Αλλά και η μητριά της, Emma Heming Willis, σχολίασε: «Την αγαπάμε τόσο πολύ...».

Από το πάρτι για τον ερχομό της νέας γενιάς της οικογένειας Γουίλις έλειπε ωστόσο, ο «πατριάρχης» Μπρους Γουίλις, λίγους μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της διάγνωσής του με μετωποκροταφική άνοια (FTD).

Μιλώντας στο περιοδικό PEOPLE νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ράμερ είχε δηλώσει ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσει την επόμενη γενιά της οικογένειας. «[Οι γονείς μου] είναι τόσο ενθουσιασμένοι. Οι αδελφές μου είναι τόσο ενθουσιασμένες και είναι τόσο διασκεδαστικό να φέρουμε το πρώτο εγγόνι στην οικογένειά μας, ειδικά επειδή είμαστε μια τόσο μεγάλη ομάδα», είπε.