ΚΟΣΜΟΣ

Kέιτ και Ουίλιαμ: Γιόρτασαν δώδεκα χρόνια γάμου και «ανέβασαν» τρυφερή φωτογραφία

O Oυίλιαμ και η Κέιτ γιόρτασαν δώδεκα χρόνια γάμου
O Oυίλιαμ και η Κέιτ γιόρτασαν δώδεκα χρόνια γάμου
ΑΡ

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκαν μια γλυκιά φωτογραφία από τον εορτασμό της 12ης επετείου γάμου τους. 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από μια οικογενειακή μέρα στο Σάντριγχαμ για τον εορτασμό των 12 χρόνων γάμου. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, σε μια λειτουργία που παρακολούθησαν 36,7 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, 12 χρόνια μετά και αφού απέκτησαν τρία μικρά παιδιά, το ζευγάρι εμφανίστηκε πιο ερωτευμένο από ποτέ σε ένα γλυκό στιγμιότυπο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του στα social media. Στο πορτρέτο, που τράβηξε ο περιβαλλοντικός φωτογράφος Matt Porteous, το βασιλικό ζεύγος φαίνεται να κάνει ποδήλατο στην ύπαιθρο του Nόρφολκ, έχοντας τυλιγμένα τα χέρια τους ο ένας γύρω από τον άλλο.

Η εικόνα είναι απόσπασμα από μια σειρά από «κλικ» που κοινοποιήθηκε την Ημέρα της Μητέρας και τα Χριστούγεννα του 2022 και είναι η τέταρτη εικόνα που δημοσιοποιείται από αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα. Οι φωτογραφίες για την Ημέρα της Μητέρας απαθανάτισαν την Κέιτ να περνά ποιοτικό χρόνο με τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Στη φωτογραφία που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ο μελλοντικός βασιλιάς εμφανίζεται χαμογελώντας με το χέρι γύρω από τη σύζυγό του καθώς το ζευγάρι απολαμβάνει μια ήσυχη βόλτα με το ποδήλατο χωρίς τα παιδιά. Η λεζάντα γράφει απλώς «12 χρόνια» με μια κόκκινη καρδιά emoji.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ στράφηκαν στον αγαπημένο τους -και πιο έμπιστο- φωτογράφο Matt Porteous για τη φωτογράφηση, η οποία πρόσφερε μια σπάνια, οικεία ματιά στη ζωή της βασιλικής οικογένειας. Η σημερινή εικόνα πυροδότησε μια σειρά από μηνύματα στους λογαριασμούς των βασιλικών μελών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από θαυμαστές που συνεχάρησαν το πριγκιπικό ζεύγος για τα 12 χρόνια γάμου.

«Χρόνια πολλά και πολλά άλλα» έγραψε κάποιος, ενώ άλλοι πρόσθεσαν απλά «Να ζήσετε και κάποιοι σχολίασαν την «υπέροχη» φωτογραφία. Στις 29 Απριλίου του 2011, η Κέιτ περπάτησε στο διάδρομο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ σε μια λειτουργία που τέλεσε ο τότε Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ, Δρ Rowan Williams. Το ζευγάρι είπε το «ναι» μπροστά σε 2.000 καλεσμένους και την τελετή παρακολούθησαν 36,7 εκατομμύρια άνθρωποι που συντονίστηκαν σε όλο τον κόσμο.

Η Κέιτ, τότε 29 ετών, φορούσε ένα φόρεμα αξίας 250.000 λιρών από τον Alexander McQueen, με ένα δαντελένιο μπούστο ραμμένο στο χέρι από τις καλύτερες μοδίστρες του κόσμου στο Royal School of Needlework. Η πιο εμβληματική στιγμή της ημέρας του γάμου του ζευγαριού ήρθε ίσως όταν μοιράστηκαν το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένο ζευγάρι στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, προς μεγάλη χαρά των θεατών έξω από τις πύλες του Παλατιού και όχι μόνο.

Δώδεκα χρόνια μετά από αυτή τη θεαματική ημέρα, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ πιθανότατα προετοιμάζονται για τους ρόλους τους στη Στέψη του Βασιλιά Καρόλου το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.