ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο σωματοφύλακας του Χόλιγουντ «σπάει» τη σιωπή του - Οι ιδιοτροπίες των σταρ

ΗΠΑ: Ο σωματοφύλακας του Χόλιγουντ «σπάει» τη σιωπή του - Οι ιδιοτροπίες των σταρ

Ο σωματοφύλακας των διασήμων που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Κένταλ Τζένερ και η Τέιλορ Σουίφτ αποκαλύπτει πώς είναι να προστατεύεις τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου 

Ένας διάσημος σωματοφύλακας που έγινε σταρ ταινιών δράσης του Χόλιγουντ και σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε πώς είναι πραγματικά να προστατεύεις αστέρια όπως οι αδερφές Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ και μίλησε για τα πιο παράλογα αιτήματα που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια από τους πολλούς διάσημους πελάτες του.

Ο Σάιμον Νιούτον έχει ζήσει μια ζωή που θα ονειρεύονταν πολλοί, δουλεύοντας μαζί με τις αδερφές Χαντίντ, καθώς και με διάφορες άλλες πελάτισσες όπως η Kένταλ Τζένερ, η Κέιτ Μος, η Ρίτα Όρα, αλλά και η Ναόμι Κάμπελ.

Μιλώντας αποκλειστικά στο DailyMail.com, ο Σάιμον ο οποίος ετοιμάζεται να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία μόδας αφού κάποτε τον περιέγραψε η βρετανική Vogue ως τον «πραγματικό αστέρα της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου» λόγω του άψογου στυλ του, λέει οτι οι αδερφές Χαντίντ είναι «πραγματικά αρκετά παρόμοιες» και παραδόξως «προσγειωμένες και πολύ καλές».

«Δούλεψα ξεχωριστά μαζί τους γιατί τις ήθελαν πάντα για διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικές στιγμές. Τον περισσότερο χρόνο μου τον περνούσα με την Μπέλα», αποκαλύπτει ο Σάιμον. «Τα πήγαινα πολύ καλά μαζί της, είναι απολύτως υπέροχη».

Η 27χρονη Kένταλ Τζένερ τον εξέπληξε οταν τον επέλεξε να γίνει ο σωματοφύλακάς της. «Νόμιζα ότι μπορεί να ήταν δύσκολη, αλλά δεν ήταν. Ήταν πάντα καλή μαζί μου και μου φερόταν καλά. Όλα εκείνα τα κορίτσια συνήθιζαν να φροντίζουν να μη μπαίνω στη μέση. Δεν με κακομεταχειρίστηκαν ποτέ».

«Συγκεκριμένα μοντέλα, τα βλέπεις από έξω», προσθέτει. «Υποτίθεται ότι είναι επιτηδευμένα λόγω του τρόπου που φαίνονται και του τρόπου που ντύνονται όλη την ώρα. Κατά βάθος, είναι πολύ ωραίοι άνθρωποι», προσθέτει.

Πολλά supermodel βέβαια είχαν τις πιο παράλογες απαιτήσεις, σύμφωνα με τον Σάιμον όπως επίσης και οι τραγουδιστές σταρ. «Ένα κοινό θέμα μεταξύ των σταρ της μουσικής βιομηχανίας είναι ότι φαίνεται να τους αρέσουν πάντα τα φορτηγά, αλλά μόνο τα πολύ ωραία φορτηγά. Οι τραγουδιστές πρέπει να έχουν δωμάτιο. Έχω δουλέψει πολύ για τη Halsey και θέλει πάντα ένα πολύ ωραίο πολυτελές βαν. Το ίδιο πράγμα και η Ρίτα Όρα».

«Δεν έχω δουλέψει γι 'αυτόν, αλλά άνθρωποι όπως ο Drake έχουν πάντα τα δικά τους φορτηγά», λέει ο Σάιμον στο DailyMal.com. «Τις περισσότερες φορές έχω φροντίσει τις γυναίκες, οπότε οι γυναίκες δεν ενοχλούνται». Ανάμεσα στις διάσημες γυναίκες τραγουδίστριες με τις οποίες έχει δουλέψει ο Σάιμον η μεγαλύτερη είναι ίσως η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία λέει ότι «δεν διαφέρει» από καμία άλλη.

«Έχω δουλέψει πολύ με την Tέιλορ γιατί είναι φίλη με τη Halsey, την Τζίτζι και τη Μπέλα. Είναι όλες φίλες. Όλο αυτό τα κορίτσια είναι πολύ κοντά. Έχουμε βγει όλοι μαζί πολλές φορές. Η Τέιλορ είναι απλά υπέροχη».

Παρά τη λάμψη, τη σαμπάνια και το χαβιάρι, η δουλειά είναι δύσκολη και απαιτητική. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσες ώρες δουλεύουμε. Οι ώρες είναι φρικτές, και πολύ συχνά όταν βλέπεις σωματοφύλακες σε ένα κόκκινο χαλί, αυτός ο τύπος έχει ήδη δουλέψει περίπου 18 ώρες ». Ο Σάιμον που υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό και συμμετείχε σε επιχειρήσεις στο Ιράκ για τέσσερα χρόνια πριν εγκαταλείψει το στρατό το 2004, λέει ωστόσο ότι δεν υπήρξε πραγματικός κίνδυνος ως σωματοφύλακας.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα με όλα τα κορίτσια για τα οποία έχω δουλέψει, είναι οι παπαράτσι που τα ακολουθούν παντού. Με τους θαυμαστές, τις περισσότερες φορές θέλουν απλώς ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία μαζί τους. Αυτό δεν είναι τόσο κακό». «Αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι παπαράτσι μπορεί να γίνουν εξαιρετικά επιθετικοί σε σύγκριση με το Λονδίνο, από όπου κατάγομαι. Στο Λονδίνο, οι φωτογράφοι πρέπει να τηρούν διαφορετικούς κανόνες και είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί».

Ο Σάιμον έχει αποσυρθεί ως σωματοφύλακας και τώρα έχει τη δική του εταιρεία ασφαλείας, την Askari Secure Ltd. Με έδρα το κεντρικό Λονδίνο, απασχολεί σήμερα πάνω από 70 άτομα. Επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτή τη στιγμή εργάζεται για να εγκαινιάσει τη δική του εταιρεία μόδας, η οποία θα εγκαινιαστεί αργότερα φέτος.