ΚΟΣΜΟΣ

Met Gala 2023: Μια... κατσαρίδα έγινε η απόλυτη σταρ του φετινού event (vid)

Met Gala 2023: Μια... κατσαρίδα έγινε η απόλυτη σταρ του φετινού event (vid)
(Photo by Taylor Hill/Getty Images)

Met Gala 2023: Η εντυπωσιακή βραδιά δεν ξεχώρισε μόνο για τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις των σταρς στο κόκκινο χαλί..

Μια απρόσκλητη επισκέπτρια, ένα έντομο που προκαλεί συνήθως πανικό κατά την εμφάνιση του, αποφάσισε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί μαζί με τους επίτιμους καλεσμένους.

Ο λόγος για μια κατσαρίδα, η οποία έστρεψε τα φώτα και τα φλας των φωτογράφων επάνω της και έγινε αμέσως viral.

Το Twitter έκανε πάρτι με την είσοδο της κατσαρίδας και πολλοί ήθελαν να μάθουν ποιος πολυτελής οίκος μόδας την είχε… ντύσει για το event.

Διαδηλωτές μπλόκαραν το όχημά της έξω απο το Met Gala - «Φορoλογήστε τους πλούσιους»

Μια ομάδα διαδηλωτών με σύνθημα «Φορολογήστε τους πλούσιους» συγκεντρώθηκε έξω από το Met Gala το βράδυ της Δευτέρας (1/5), εμποδίζοντας προσωρινά ένα βαν που μετέφερε την Πάρις Χίλτον, καθώς διαμαρτύρονταν κατά της λαμπερής εκδήλωσης με τα αστέρια πρώτου μεγέθους.

Η ένταση έξω από το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης έκανε το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί τουλάχιστον ένας διαδηλωτής.

Μία σειρά απο αστέρια πρώτου μεγέθους, ανάμεσά τους η Κιμ Καρντάσιαν, η Ριάνα και η Νικόλ Κίντμαν απέτισαν φόρο τιμής στον θρυλικό σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ που έφυγε από τη ζωή το 2019.

Σύμφωνα με ένα tweet της Sarah Lynch, ρεπόρτερ του προσωπικού της Inc., οι διαδηλωτές κάποια στιγμή εμπόδισαν για λίγο ένα μαύρο βαν μέσα στο οποίο βρισκόταν η Πάρις Χίλτον με προορισμό το λαμπερό γκαλά.

Μια άλλη ανάρτηση στο Twitter δείχνει έναν διαδηλωτή να συλλαμβάνεται στο δρόμο από έναν αξιωματούχο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Το τμήμα δεν έδωσε αμέσως πληροφορίες για τη σύλληψη