ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Ρωσία: Γονείς σκότωσαν την 8 μηνών κόρη τους και την διαμέλισαν σε μηχανή του κιμά

Φρίκη στη Ρωσία: Γονείς σκότωσαν την 8 μηνών κόρη τους και την διαμέλισαν σε μηχανή του κιμά

Ρωσία: Οι γονείς συνελήφθησαν από τις αρχές ενώ στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν μία μηχανή του κιμά, μαχαίρια με ίχνη αίματος και 13 σακούλες με ανθρώπινα υπολείμματα 

Μία φοιτήτρια ιατρικής και ο σύζυγός της κατηγορούνται για τον διαμελισμό της 8 μηνών κόρης τους στη Ρωσία.

Το παιδί πέθανε όταν ο 33χρονος πατέρας της Yakov Maiboroda κλωτσώντας την μητέρα της Anastasia 23 ετών κατά τη διάρκεια μίας ενδοοικογενειακής διαμάχης χτύπησε κατά λάθος το μωρό σύμφωνα με την ρωσική αστυνομία.

Το χτύπημα σκότωσε το παιδί, μέσα στο διαμέρισμά της οικογένειας στην πόλη Rostov-on-Don κοντά στα δυτικά σύνορα με την Ουκρανία.

Οι γονείς στη συνέχεια διαμέλισαν το παιδί χρησιμοποιώντας μαχαίρια και μία ηλεκτρική μηχανή του κιμά, σύμφωνα με την αστυνομία. Έβαλαν τα υπολείμματα του κοριτσιού μέσα σε 13 πλαστικές σακούλες και η μητέρα κάλεσε την αστυνομία ισχυριζόμενη ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή συμπέρανε πως αφού διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν έδειχνε σημάδια ζωής, το ζευγάρι έκρυψε το πτώμα.

Στη συνέχεια, προκειμένου να δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν εμπλέκεται στο έγκλημα, η 23χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι είχε απαχθεί από άγνωστους δράστες.

Όταν όμως έφτασαν ανακριτές στο διαμέρισμα συνέλαβαν το ζευγάρι ως ύποπτο για φόνο.

Τρομοκρατημένοι οι αστυνομικοί εντόπισαν και αφαίρεσαν την μηχανή του κιμά, μαχαίρια με ίχνη αίματος και 13 σακούλες με ανθρώπινα υπολείμματα.

«Τα υπολείμματα της σορού του παιδιού και άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή τους σε ένα ιδιαίτερα σοβαρό έγκλημα βρέθηκαν στον τόπο διαμονής τους», ανέφερε η ανακοίνωση της επιτροπής.

Οι γείτονες είπαν ότι άκουγαν συνεχώς φωνές από το διαμέρισμα του ζευγαριού από την ώρα που μετακόμισαν εκεί πριν από έξι μήνες. Μάλιστα στο παρελθόν είχαν δεχθεί και την επίσκεψη των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Την ημέρα του φόνου ήταν πιο βίαιος από ότι συνήθως και ο θόρυβος και το κλάμα του μωρού σταμάτησαν απότομα.

Οι γείτονες διαισθάνθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν, ότι εκείνη την ώρα πίσω από τους τοίχους οι γονείς προσπαθούσαν να ξεφορτωθουν το πτώμα της δολοφονημένης κόρης τους.