ΚΟΣΜΟΣ

Άννα Γουίντουρ: Είναι ζευγάρι με το Βρετανό ηθοποιό Μπίλ Νάι - Το «επισημοποίησαν» στο Met Gala

Η Άννα Γουίντουρ και ο Μπιλ Νάι
Η Άννα Γουίντουρ και ο Μπιλ Νάι
ΑΡ

Η θρυλική αρχισυντάκτρια της Vogue Άννα Γουίντουρ συνοδευόταν στο Met Gala από τον Μπίλι Νάι, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala τη Δευτέρα (1/5) ως ένα από τα πρώτα άτομα που έφτασε στη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας στη Νέα Υόρκη και στο πλευρό της είχε τον ηθοποιό Μπιλ Νάι.

Ντυμένη με ένα παλτό με σχέδια, φορεμένο πάνω από μια ασημί φούστα μέχρι το πάτωμα , η 73χρονη Γουίντουρ έπιασε το μπράτσο του Nάι καθώς ανέβαιναν τα σκαλιά του γκαλά στο δρόμο τους για την αποκλειστική εκδήλωση. Ο ηθοποιός του Love Actually, επίσης 73 ετών, επέλεξε μια κλασική εμφάνιση για τη βραδιά προς τιμήν του αείμνηστου Kαρλ Λάγκερφελντ με ένα σκουρόχρωμο κοστούμι σε συνδυασμό με μπλε γραβάτα και λευκό πουκάμισο.

Η Γουίντουρ και ο Νάι, υποψήφιος για Όσκαρ νωρίτερα φέτος για την ταινία του Living, έχουν εμφανιστεί μαζί πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια, σημειώνει η The Telegraph, αν και αμφότεροι παρέμειναν σιωπηλοί για τη φύση της σχέσης τους.

Η μεγάλη κυρία της μόδας και ο Ντέιβιντ Σάφερ, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον γιο της Τσαρλς και την κόρη της Μπι Σάφερ, έχουν χωρίσει από το 1999. Στη συνέχεια ήταν σε μακροχρόνια σχέση με τον επενδυτή Σέλμπι Μπράιαν, αν και το 2020, το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει ιδιωτικά μερικά χρόνια πριν.

Το φετινό Met Gala, με επίσημο τίτλο «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty», τίμησε τον Γερμανό σχεδιαστή μόδας που πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019 σε ηλικία 85 ετών. Και μαζί με το θέμα της χρονιάς, το συνοδευτικό dress code φέτος ήταν απλά, «In honor of Karl».