ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Βοηθός σερίφη ξεγέννησε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της

ΗΠΑ: Βοηθός σερίφη ξεγέννησε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της
Glomex

Ο ένστολος δεν δίστασε ούτε λεπτό και έτσι η γυναίκα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Φύλακα άγγελο είχε μία έγκυος γυναίκα στη Φλόριντα, η οποία βρισκόταν καθ' οδόν για το νοσοκομείο καθώς επρόκειτο να γεννήσει. Η γυναίκα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο καθώς ο τοκετός της ξεκίνησε στη διαδρομή.

Σταμάτησαν στην άκρη του κεντρικού αυτοκινητόδρομου και ευτυχώς ένας βοηθός σερίφη σταμάτησε για να δει αν χρειάζονται κάτι. Ο σύζυγος ζήτησε τη βοήθεια του αστυνομικού για να ξεγεννήσει τη γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή. Ο ένστολος δεν δίστασε ούτε λεπτό.

«Είναι τόσο λίγες οι φορές στη ζωή που μπορείς να δεις κάτι αγνό και αυτή είναι μία από αυτές», δήλωσε ο αναπληρωτής σερίφης της Φλόριντα, Ντάνιελ «Ρεντ» Τζόουνς.

Μέσα σε λίγα λεπτά το μωρό έκανε την εμφάνισή του. Μαμά και κόρη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αμέσως μετά τη γέννα, με τη μικρή Λεξέλα να χαίρει άκρας υγείας.

«Θέλω να τον συναντήσω για να του δείξω τη μικρή, να την κρατήσει στα χέρια του και να φωτογραφηθούν μαζί», ανέφερε ο πατέρας του βρέφους.

Ο συγκεκριμένος βοηθός σερίφη έχει βοηθήσει γυναίκες να γεννήσουν άλλες δύο φορές. Όπως λέει, έχει μακρά εμπειρία καθώς μεγάλωσε σε φάρμα όπου μαζί με τους γονείς του βοήθησε πολλά ζώα να φέρουν στη ζωή τα μικρά τους.