MEDIA

Survivor All Star: Formula 1 και Μαϊάμι οι Κόκκινοι - Αεροπλάνο και Ελλάδα η Ρία

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Μια ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νίκος Μπάρτζης μετά την υποψηφιότητά του στο Συμβούλιο στου Νησιού της Δευτέρας αποκάλυψε το λόγο που ήθελε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

«Στο χθεσινό συμβούλιο βγήκαμε 3 υποψήφιοι. Πριν πάμε είχα πιάσει τα παιδιά και τους παρακάλαγα να με ψηφίσουνε για ψυχολογικούς λόγους γιατί είχα πιεστεί πολύ. Ήθελα να δω άμα ο κόσμος με πιστεύει και δεν είμαι εγώ ο τρελός της υπόθεσης γιατί όπως βλέπουμε στο παιχνίδι, Μαρτίκας και Κόκκινοι έχουν γίνει ένα. Κάθονται κάτω, τρώνε θέσεις, έχουμε τρελαθεί εδώ μέσα», ανέφερε αρχικά ο παίκτης.

«Για ένα παιχνίδι στρατηγικής πολλοί δεν κρατάνε τις αξίες τους ούτε τίπουα και απλά ήθελα να βγω στον τάκο, όπως και βγήκα για να δω άμα ο κόσμος βλέπει και να πάρω λίγο ψυχολογία για να συνεχίσω αυτή την ανθρωποφαγία εδώ μέσα, αυτό το παιχνίδι και να το συνεχίσω με ψυχολογία», πρόσθεσε με παράπονο ο Νίκος Μπάρτζης.

«Με ξένα πορτοφόλια πουλάς μαγκιές Μπάρτζη;»

Η κόντρα Σπύρου Μαρτίκα και Νίκου Μπάρτζη καλά κρατεί στο Survivor All Star και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

«Ήταν μοναδικό το θέατρο του παραλόγου χθες σε μία μοναδική παράσταση. Μια πρωτοφανής εξέλιξη, μια πρωτοφανής παράσταση. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Η απόγνωση κι ο φόβος τεράστιοι» είπε αρχικά ο Μαρτίκας.

«Η εμμονή του Μπάρτζη, μετά την ενδέκατη μου παραμονή, για να αποχωρήσω είναι τεράστια κι οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά ότι ο χρόνος κυλά κι ο Μαρτίκας είναι ακόμα εδώ. Αυτό φοβίζει. Ο διορατικός Τάκης αποκάλυψε την πρόθεση του Μπάρτζη, που ο ίδιος ομολόγησε σε προσωπική του συνέντευξη. Παρακαλούσε έναν έναν από την ομάδα μας και με όλη του την ψυχή να ψηφίσουν τον ίδιο, έτσι ώστε να έχει στο χέρι του τον δεύτερο υποψήφιο και να επιλέξει ή τον Μάριο ή τον Ηλία για έναν και μόνο σκοπό, να αποχωρήσει ο Μαρτίκας. Ποιος θα πληρώσει για την στήριξη του Ηλία ή του Μάριου Νίκο Μπάρτζη; Εσύ; Για να ικανοποιήσεις τα εγωιστικά σου καπρίτσια και τον σκοπό σου να αποχωρήσει ο Μαρτίκας από το Survivor, θα το πληρώσεις εσύ; Ή θέλεις να εκμεταλλευτείς τον κόσμο του Ηλία ή του Μάριου για να αποβάλεις τον Μαρτίκα; Με ξένα πορτοφόλια πουλάς μαγκιές Μπάρτζη;», είπε με ύφος ο Σπύρος Μαρτίκας στις κάμερες.

«Αφού κατάλαβες ότι σε όσα έχεις πει αυτοαναιρείσαι ο ίδιος και δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα, ξέσπασες σε κλάματα για να σε λυπηθούν όλοι. Το χειρότερο πράγμα στην ζωή μου είναι να υποτιμήσω τον εαυτό μου. Εγώ ο ίδιος δεν θα το κάνω ποτέ αυτό και δεν θα πληγώσω ποτέ τον εαυτό μου, υποτιμώντας τον» κατέληξε μετά από έναν μεγάλο μονόλογο ο «μόνος επιζών»

Ασημακόπουλος για Σπύρο Μαρτίκα - «Νομίζει ότι είναι ο Ρουβάς»

Οι Μπλε λίγο πριν το αγώνισμα για το μεγάλο έπαθλο σχολίαζαν τις πρακτικές του Σπύρου Μαρτίκα. Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού και Στέλλα Ανδρεάδου έχουν χτίσει το δικό τους παρεάκι με στόχο να βγάλουν εκτός τον φαρμακοποιό.

Ο Νίκος Μπάρτζης αρχικά ανέφερε ότι ο Μαρτίκας του είχε εξομολογηθεί τι πρέπει να κάνουν ώστε να τους παίζουν όλα τα πρωινάδικα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τη σειρά του χαρακτήρισε τον Μαρτίκα, Σάκη Ρούβα: «Όταν έβλεπε κάποιον Έλληνα έλεγε: "Μας βλέπετε, μας βλέπετε;". Ζητάει διακαώς αυτό το πράγμα. Νομίζει ότι είναι Ρουβάς ρε παιδί μου, πως και δεν του έχουν σκίσει τη μπλούζα».

«Κάνε ό, τι θες αλλά μην πατάς επί πτωμάτων, μην πειράζεις τον άλλον. Δεν μπορείς να κάνεις ό, τι θες για να βγεις εσύ στην επιφάνεια», πρόσθεσαν οι παίκτες στη συνέχεια.

Το μεγάλο έπαθλο στο Μαϊάμι

Τι κι αν οι κόντρες μαίνονται στο Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός ήξερε πώς να κάνει τους παίκτες να αλλάξουν διάθεση.

Λίγο πριν τον στίβο μάχης ο παρουσιαστής εκτός από το απλό έπαθλο με τα ενεργειακά ποτά, ανακοίνωσε και το μεγάλο έπαθλο που είναι το ταξίδι στο Μαϊάμι, όπου οι παίκτες θα απολαύσουν αγώνα της Formula 1 και θα διασκεδάσουν για μια ολόκληρη ημέρα και διανυκτέρευση στην τεράστια αυτή πόλη.

Οι νικητές του αγώνα θα φάνε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης και θα ξεκουραστούν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, ενώ την επόμενη ημέρα θα βρεθούν στο Grand Prix.

Όπως ήταν φυσικό όλοι άρχιζαν να ουρλιάζουν από τη χαρά τους!

Νίκη για τους Κόκκινους και Formula 1...

Η Κόκκινη ομάδα νίκησε στον αγώνα επάθλου με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στη συνέχεια απήλαυσαν το μεγάλο έπαθλο στο Μαϊάμι...

... και παρακολούθησαν από κοντά αγώνα της Formula 1 .

Αποχώρησε η Ρία

Στη συνέχεια οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού για την καθιερωμένη αποχώρηση.

Υποψήφιοι ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης, η Ρία Κολοβού και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Και ενώ όλοι θα περίμεναν πως μετά από 23 υποψηφιότητες, ήταν η ώρα του Σπύρου Μαρτίκα να αποχωρήσει, το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλα σχέδια.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το Survivor All Star αποχωρεί η Ρία Κολοβού.

«Πέρασε καιρός αλλά φεύγω γεμάτη κι ευτυχισμένη. Είναι μια απίστευτη εμπειρία. Είμαι χαρούμενη που σας γνώρισα όλους και χάρηκα που σας γνώρισα όλους. Το σπίτι μου είτε στη Μύκονο είτε στην Σκύδρα είναι ανοιχτό» δήλωσε η Ρία κατά την αποχώρησή της.

Στο τέλος αποκάλυψε πως θέλει για νικήτρια του Survivor All Star τη Στέλλα.