ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Σεβίλλη: Τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς - Ταμπουρώθηκε ο ένοπλος

Συναγερμός στη Σεβίλλη: Τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς - Ταμπουρώθηκε ο ένοπλος
Associated Press

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε γειτονιά της Σεβίλλης, όπου τουλάχιστον ένα άτομο παραμένει εγκλωβισμένο σε ένα σπίτι

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς στη γειτονιά της Σεβίλλης, γνωστή ως Tres Mil Viviendas, όπου η Εθνική Αστυνομία ανέπτυξε έναν σημαντικό μηχανισμό και ένας άνδρας εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένος στο σπίτι του με πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι ακούστηκαν αρκετές εκρήξεις μέσα στο διαμέρισμα.

Αστυνομικές πηγές και η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112 Ανδαλουσίας εξήγησαν στο πρακτορείο EFE ότι στις 6:30 π.μ. λήφθηκε μια ειδοποίηση που προειδοποιούσε ότι ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την πύλη ενός κτιρίου στην οδό Tierra de Rastrojos και ότι είχαν ακούσει πυροβολισμούς στο δρόμο.

Κατά την άφιξή τους στο σημείο, η Τοπική Αστυνομία ζήτησε ιατρική βοήθεια για την περίθαλψη πολλών ατόμων, ενώ ένα από αυτά, του οποίου ο τραυματισμός είναι άγνωστος, παραμένει εγκλωβισμένος σε διαμέρισμα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και ένας αστυνομικός διαπραγματευτής και πράκτορες από τις Ειδικές Ομάδες Επιχειρήσεων Ασφαλείας βρίσκονται στο σημείο.