ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Φοξ: Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated με φόρεμα Κρηθαριώτη -«Ποτέ δεν αγάπησα το σώμα μου»

H Mέγκαν Φοξ
H Mέγκαν Φοξ
Α.Ρ

Η Μέγκαν Φοξ εξακολουθεί να παλεύει να «αγαπήσει» το σώμα της, όπως παραδέχεται ενώ ποζάρει πιο σέξι από ποτέ στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue 2023

Η Μέγκαν Φοξ, μία απο τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη παραδέχθηκε οτι δυσκολεύεται να «αγαπήσει» το σώμα της. «Έχω σωματική δυσμορφία. Ποτέ δεν βλέπω τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι», είπε η 36χρονη σταρ των «Transformers» στο Sports Illustrated κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για την έκδοση με μαγιό του τεύχους για το 2023.

«Δεν υπάρχει ποτέ σημείο στη ζωή μου που να αγάπησα το σώμα μου», σημείωσε, πριν προσθέσει ότι βρίσκεται σε ένα «ατελείωτο» «ταξίδι» για να αγαπήσει τον εαυτό της. Η 36χρονη Φοξ, η οποία έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Μπράιν Όστιν Γκριν, παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν πάντα επικριτική για την εικόνα της και είχε «συνείδηση» και «εμμονή» με το σώμα της ακόμη και ως παιδί.

Ωστόσο, όπως διευκρίνισε δεν είναι η ανατροφή της η αιτία αυτής της εμμονής. «Σίγουρα δεν ήταν θέμα περιβάλλοντος γιατί μεγάλωσα σε ένα πολύ θρησκευτικό περιβάλλον όπου τα σώματα δεν αναγνωρίζονταν καν», εξήγησε η ηθοποιός. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φοξ μοιράζεται τις ανασφάλειες που έχει με το σώμα της. Σε μια κοινή συνέντευξη του 2021 με τον ράπερ Machine Gun Kelly, παραδέχτηκε ότι είχε «πολλές βαθιές ανασφάλειες».

«Μπορεί να κοιτάξουμε κάποιον και να σκεφτούμε: Αυτό το άτομο είναι τόσο όμορφο. Η ζωή του πρέπει να είναι τόσο εύκολη. Πιθανότατα δεν αισθάνεται ο ίδιος έτσι για τον εαυτό του», εξήγησε.

Η Μέγκαν ΦοξAP

Παρά τα «θέματα» με το σώμα της, η Φοξ πόζαρε για το τεύχος με μαγιό του Sports Illustrated. Η ηθοποιός και μοντέλο Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε για το Sports Illustrated, ντυμένη με ένα μίνι φόρεμα με χάντρες που… δεν αφήνει πολλά στη φαντασία από τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Σίλια Κριθαριώτη σε συνδυασμό με ένα μικροσκοπικό χρυσό μαγιό από την Skims.

Η Φοξ φωτογραφήθηκε από τον Γκρεγκ Σουέιλς στη Δομινικανή Δημοκρατία. «Η φωτογράφιση στο Sports Illustrated Swimsuit αποτελεί σίγουρα μεγάλη πίεση», παραδέχθηκε η ηθοποιός. «Έχω ένα όραμα στο κεφάλι μου που προσπαθώ να πετύχω, οπότε θα δούμε αν θα μου βγει» ανέφερε.

Η Φοξ και ο τραγουδιστής του «Forget Me Too» άρχισαν να βγαίνουν το 2020, αλλά τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν φήμες χωρισμού. Μια πηγή είπε στην Daily Mail τον Απρίλιο ότι οι δυο τους φέρεται να έδωσαν μία ευκαιρία στη σχέση τους, μετά από «θεραπευτικές» διακοπές στη Χαβάη. Ωστόσο ο Κέλι - του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Colson Baker -εμφανίστηκε πρόσφατα σε πολλές εκδηλώσεις χωρίς τη «δίδυμη φλόγα» του.