ΚΟΣΜΟΣ

Μπιλ Κόσμπι: Νέες κατηγορίες κατά του κωμικού - Μοντέλο του Playboy τον μήνυσε για βιασμό

O Mπιλ Κόσμπι
O Mπιλ Κόσμπι
Α.Ρ

Ένα πρώην μοντέλο του Playboy ισχυρίζεται ότι ο Μπιλ Κόσμπι τη νάρκωσε και τη βίασε πριν από πέντε και πλέον δεκαετίες. Πήρε θάρρος να μιλήσει όπως είπε απο άλλες γυναίκες που κατήγγειλαν διάσημους άνδρες

Ένα πρώην μοντέλο του Playboy, το οποίο λέει ότι τη νάρκωσε και τη βίασε πριν από ο Μπιλ Κόσμπι, κατέθεσε μήνυση εναντίον τoυ ηθοποιού, βάσει ενός νέου νόμου στην Καλιφόρνια που αίρει προσωρινά την παραγραφή σε υποθέσεις αστικής σεξουαλικής επίθεσης.

Η Βικτόρια Βαλεντίνο, 80 ετών, κατέθεσε τη μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες την Πέμπτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Ο 85χρονος Κόσμπι, Αμερικανός κωμικός ηθοποιός, παρουσιαστής εκπομπών, παραγωγός, συγγραφέας και μουσικός είχε καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2018 για ναρκωτικά και σεξουαλική επίθεση σε μια προπονήτρια μπάσκετ, την Αντρέα Κόνσταντ, το 2004.

H Βικτόρια Βαλεντίνο

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση από τρία έως δέκα χρόνια, αλλά εξέτισε μόνο τρία χρόνια από την ποινή του προτού το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβάνια ανατρέψει την καταδίκη. Αποφυλακίστηκε στις 30 Ιουνίου του 2021. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Κόσμπι έχει κατηγορηθεί από τουλάχιστον 60 γυναίκες για μια σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων, τα οποία ο ίδιος αρνείται.

Ο νέος νόμος της Καλιφόρνια, ο οποίος επέτρεψε στη Βαλεντίνο να καταθέσει μήνυση, επιτρέπει στους κατηγόρους της σεξουαλικής επίθεσης να ζητήσουν αποζημίωση - ανεξάρτητα από το πόσο καιρό πριν έγιναν τα φερόμενα εγκλήματα. . Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο Κόσμπι τη νάρκωσε και τη βίασε το 1969.

Σε συνέντευξή της στην Washington Post,η Βαλεντίνo είπε: «Δεν πρόκειται για χρήματα, είναι για λογοδοσία. Ο βιασμός σου κλέβει κάτι που δεν μπορεί να επισκευαστεί ή να αποκατασταθεί ».

Η Βαλεντίνο είπε ότι η απόφαση της δικαιοσύνης της Νέας Υόρκης τον περασμένο μήνα ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε επιτεθεί σεξουαλικά στη δημοσιογράφο Ε. Τζιν Κάρολ της ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση. «Το ότι κέρδισε την υπόθεση ήταν επιβεβαίωση ότι κάναμε το σωστό» είπε.