ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Άνιστον: «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σωματικά και πνευματικά από ότι στα 20»

H Τζένιφερ Άνιστον
H Τζένιφερ Άνιστον
ΑΡ

Η Τζένιφερ Άνιστον λέει ότι «αισθάνεται καλύτερα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα» τώρα από ότι στα 20 της

Η Tζένιφερ Άνιστον λέει ότι «αισθάνεται καλύτερα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα» σήμερα από ότι ένιωθε όταν ήταν 20. Μιλώντας στη «Vogue», η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε επίσης ειλικρινά για τις σκέψεις της σχετικά με τη φράση: «Φαίνεσαι υπέροχη για την ηλικία σου».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η ηθοποιός σημείωσε ότι τέτοιου είδους κομπλιμέντα, όπως οι αναφορές που υποδηλώνουν ότι κάποιος μπορεί να πρέπει να δείχνει ή να συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο όταν φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία, δεν είναι αυτές που θέλει να ακούσει.

«Με εξοργίζει. Δεν το αντέχω», είπε η σταρ του Murder Mystery στη διάρκεια της συζήτησης. «Αυτή είναι μια συνήθεια της κοινωνίας ότι έχουμε αυτούς τους δείκτες όπως «Λοιπόν, είσαι σε αυτό το στάδιο, οπότε για την ηλικία σου… Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει».

Η υπέροχη εμφάνιση δεν πρέπει να συνδέεται με έναν αριθμό, όπως επισημαίνει το περιοδικό, αναφερόμενο στη γοητευτική ηθοποιό. Κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο στην Άνιστον γιατί, στα 54 της, αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Αυτό έρχεται με την ηλικία και την ωριμότητα.

«Είμαι σε καλύτερη φόρμα από ό,τι στα 20 μου. Νιώθω καλύτερα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Όλα είναι 100% καλύτερα», πρόσθεσε η Άνιστον, η οποία πρόσφατα συνεργάστηκε με την Pvolve Fitness, μια εταιρεία ειδών προπόνησης. Η πρώην σταρ από τα «Φιλαράκια» μυήθηκε στα προγράμματα άσκησης μετά από τραυματισμό στην πλάτη το 2021.

«Μου αρέσει να βρίσκω κάτι που λειτουργεί πραγματικά και μετά να το μοιράζομαι με τις φίλες μου», είπε η Άνιστον στο PEOPLE στο τεύχος αυτής της εβδομάδας. «Αν το ήξερα πριν από 20 χρόνια όταν καταπονούσα το σώμα μου αρχικά, θα είχαμε γλιτώσει τόσο πολύ πόνο».

Οι σκέψεις της Άνιστον για την ευεξία έχουν επίσης εξελιχθεί με τα χρόνια. Τώρα, όλα γίνονται πολύ πιο απλά, όπως λέει. «Είναι απλώς εισερχόμενες θερμίδες, θερμίδες που εξέρχονται, διατροφή, τι ταΐζεις το σώμα σου; Μην τρώτε χάλια. Πρέπει να κοιμάστε τις σωστές ώρες. Πρέπει να πίνετε τόνους και τόνους και τόνους νερού. Πρέπει επίσης να δίνετε στον εαυτό σας το 20% της διασκέδασης και της καλοπέρασης και της λαιμαργίας και να περνάτε καλά και να χαίρεστε. Εγω, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό απλά, να μην βγαίνω ποτέ από τις ράγες ή να παρεκκλίνω από το σχέδιο της τέλειας ευεξίας γιατί μου αρέσει να απολαμβάνω τη ζωή».