ΚΟΣΜΟΣ

Mπρίτνει Σπίαρς: «Ψευδείς και δυσφημιστικές» οι αναφορές οτι παίρνει ναρκωτικά, λέει ο δικηγόρος της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Α.Ρ

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς χαρακτηρίζει «απερίσκεπτη» την αναφορά ότι η τραγουδίστρια παίρνει ναρκωτικά, κάνοντας λόγο για μία πληροφορία «ψεύτικη και δυσφημιστική»

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς Μάθιου Ρόζενγκερτ, επικρίνει την «ψευδή και δυσφημιστική» αναφορά που συνδέει την τραγουδίστρια του «Toxic» με τη χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

Σύμφωνα με την Page Six, ο Ρόζενγκαρτ έστειλε στην Daily Mail επιστολή την Κυριακή, ζητώντας να διεξαχθεί εσωτερική έρευνα σχετικά με την εκμετάλλευση των ανήλικων παιδιών της, Σον Πρέστον, 17, και Τζέιντεν 16 ετών, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Kέβιν Φέντερλαιν.

«Η Daily Mail, μέσω της Ντάφνι Μπάρακ δημοσίευσε χθες μια ιστορία που περιείχε πολυάριθμες ψευδείς και συκοφαντικές κατασκευές σχετικά με την πελάτισσά μου Μπρίτνει Σπίαρς που αποδίδονται στον Κέβιν Φέντερλαιν και τα παιδιά του, ιδιαίτερα σχετικά με την crystal meth», έλεγε η επιστολή.

O Ρόζενγκαρτ σημείωσε ότι ο Φεντερλάιν, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη 41χρονη τραγουδίστρια από το 2004 έως το 2007, «αναγνώρισε την ψευδή ιστορία της κυρίας Μπαρακ» όταν μίλησε στο TMZ νωρίτερα την Κυριακή. «Έμαθα ότι σε αρκετές περιπτώσεις, η κυρία Μπαράκ προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Μπρίτνεΐ με ψευδή προσχήματα, και πάλι τα ανήλικα παιδιά της, κάτι που είναι εκμεταλλευτικό, ενοχλητικό και εξωφρενικό», συνέχιζε η επιστολή του δικηγόρου.

«Επιπλέον, οι εκπρόσωποι της Μπρίτνεϊ δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή πριν από τη δημοσίευση της ιστορίας, δείχνοντας περαιτέρω πραγματική κακία και απερίσκεπτη περιφρόνηση για την αλήθεια». Η επιστολή καταλήγει: «Η Μπρίτνεϊ είναι πράγματι δημόσιο πρόσωπο, αλλά αυτή η συμπεριφορά είναι ψευδής και εντελώς απαράδεκτη. Είναι άθλια ακόμη και με τα σημερινά πρότυπα της «δημοσιογραφίας» και τον άδικο έλεγχο που έχει αντιμετωπίσει».

Ο Ρόζενγκαρτ είπε ότι θα «συνεχίσει» τις καταγγελίες, αλλά ζήτησε από το δίκτυο να «επιβεβαιώσει» ότι «θα διαγράψει και θα ανακαλέσει αμέσως αυτήν την ψευδή και δυσφημιστική ιστορία και θα διενεργήσει εσωτερική έρευνα σχετικά με αυτό το θέμα και την κακοποίηση της Μπρίτνεϊ και των παιδιών της».

Τη στιγμή της δημοσίευσης, η ιστορία υπήρχε ακόμη στον ιστότοπο της Daily Mail. Νωρίτερα την Κυριακή, ο Φεντερλάιν κατηγόρησε επίσης τη Μπάρακ ότι «κατασκεύασε» τα αποφθέγματά του, υποστηρίζοντας στο TMZ ότι «είπε ψέματα» σε μια αναφορά που δημοσιεύτηκε τόσο από τη Sun όσο και από την Daily Mail.

«Θλίβει την οικογένειά μας που η Ντάφνι Μπάρακ και ο Έρμπιλ Γκουνάστι αποφάσισαν να κατασκευάσουν ψέματα και να δημοσιεύσουν τον πόνο που υπέστη η οικογένειά μας, μαζί με το τραύμα των ανήλικων παιδιών μας στην Daily Mail και τη Sun», είπε ο 45χρονος Φεντερλάιν αναφερόμενος στον παραγωγό Γκουνάστι, ο οποίος έχει δουλέψει σε πολλά έργα με τη Μπάρακ.