ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Γιατί «πλήγωσε» τον Τομ Κρουζ - Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της

Η Σακίρα
Η Σακίρα
Α.Ρ

Η Σακίρα εγκαινίασε νέα ζωή στο Μαϊάμι, μακριά απο το Ζεράρ Πικέ και το οδυνηρό τους διαζύγιο. Οι φήμες για τα νέα φλερτ στη ζωή της δίνουν και παίρνουν, ενώ οι κακές γλώσσες επιμένουν οτι απέρριψε τον Τομ Κρουζ

Η Σακίρα ακτινοβολεί καθώς ποζάρει στο πλευρό της μητέρας Nίντια εν μέσω έντονης φημολογίας οτι βγαίνει με τον Λιούις Χάμιλτον. Η 46χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια μπήκε στο Instagram και μοιράστηκε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο, όπου κάθεται στην αγκαλιά της μητέρας της. Η σταρ του «Whenever, Wherever» εμφανίστηκε casual στη φωτογραφία, φορώντας ένα ασπρόμαυρο ριγέ τοπ μαζί με ένα σκούρο τζιν, ενώ τόνισε τη φυσική της ομορφιά με ελαφρύ μακιγιάζ. Δίπλα στη φωτογραφία έγραψε: «Ναι, στην ηλικία μου και ακόμα κάθομαι στην αγκαλιά της μαμάς μου!»

Η Σακίρα είναι το μοναχοπαίδι της Νίντια και του πατέρα της Ουίλιαμ Μεμπάρακ Χαντίντ, ενώ έχει οκτώ μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέρφια από τον προηγούμενο γάμο του πατέρα της.

Το στιγμιότυπο με τη μαμά της κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς η Σακίρα συνεχίζει να περνά χρόνο με τον οδηγό της Formula 1 Λίους Χάμιλτον τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Λιούις φέρεται να βρίσκεται σε ένα «ερωτικό τρίγωνο» με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ.

Ο 38χρονος οδηγός εθεάθη πολλές φορές με την τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της με τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, 36 ετών, πέρυσι. Εκτός από τις εκδρομές με σκάφος μαζί με φίλους στο Μαϊάμι, το ζευγάρι δείπνησε επίσης στη Βαρκελώνη, αφότου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Grand Prix της χώρας την περασμένη εβδομάδα.

Όμως, σύμφωνα με τη Mirror, ο 60χρονος Τομ Κρουζ, ο 60χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών δράσης , «πληγώθηκε» όταν η Σακίρα φαινομενικά τον απέρριψε για να «βολτάρει» με τον Χάμιλτον. Μια πηγή είπε στο δημοσίευμα ότι ο σταρ του Top Gun πίστευε ότι ο ίδιος και η τραγουδίστρια «είχαν απίστευτη χημεία και θεωρούσε δεδομένο ότι θα έβγαιναν σε χρόνο μηδέν».

Εν τω μεταξύ, μια άλλη πηγή είπε στο Radar Online «Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στον εγωισμό του Toμ και πληγώθηκε ακόμη περισσότερο επειδή θεωρεί τον Λιούις φίλο του». Σύμφωνα με το Us Weekly, η τραγουδίστρια του Hips Don't Lie βρίσκει τις φήμες «ξεκαρδιστικές» και παρόλο που «διασκέδασε» με τον ηθοποιό όταν συναντήθηκαν στο Grand Prix στο Μαϊάμι, δεν σκοπεύει να προχωρήσει μαζί του.

Οι φήμες οργίασαν όταν το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στο αθλητικό γεγονός, με πηγές να υποστηρίζουν ότι ο διάσημος πρωταγωνιστής «ενδιαφέρεται εξαιρετικά να κυνηγήσει» τη Σακίρα. Ωστόσο, ένας γνώστης αποκάλυψε: «Η Σακίρα πέρασε υπέροχα μαζί του στη F1, αλλά δεν ενδιαφέρεται να βγει μαζί του».

Η τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή φέρεται να κάνει διάλειμμα στα ραντεβού μετά το τέλος της 11χρονης σχέσης της με τον Ζεράρ Πικέ τον Ιούνιο. «Ο Τομ ήταν πολύ καλός και της άρεσε η παρέα του, αλλά αυτή τη στιγμή δεν επικεντρώνεται στο να βγει με αυτόν ή με κανέναν άλλον. Έχει πολλά στο μυαλό της και είναι επικεντρωμένη στα παιδιά και την καριέρα της προς το παρόν.

Η Σακίρα έχει δει τις διαδικτυακές φήμες ότι ο Τομ την φλερτάρει - και πώς οι θαυμαστές φωνάζουν με τις απόψεις τους - αλλά πιστεύει ότι είναι ξεκαρδιστικό γιατί απλά δεν είναι αλήθεια. Πέρασε διασκεδαστικά όταν κουβέντιαζαν, αλλά μέχρι εκεί».

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Shakira Isabel Mebarak Ripoll, χώρισε με τον μακροχρόνιο έρωτά της Ζεράρ Πικέ 36 ετών, το περασμένο καλοκαίρι εν μέσω ισχυρισμών ότι είχε συνάψει σχέση με την 24χρονη Κλάρα Κια Μαρτί.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η Σακίρα είχε μιλήσει για τις σχέσεις της μετά τον οδυνηρό χωρισμό της από τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή. Μιλώντας στο εναρκτήριο γκαλά Women in Latin Music, είπε: «Δεν έχει τόση σημασία αν κάποιος είναι πιστός ή όχι. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να συνεχίσει να είναι πιστός στον εαυτό του.

«Όταν ένιωσα περισσότερο χαμένη, ήταν η μουσική που με έβαλε στο δρόμο της επιστροφής στον εαυτό μου. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον που θα αγαπήσει ή θα αποδεχτεί τον εαυτό της όπως είναι. Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας όταν η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός», είπε.

Και κατέληξε; «Οι γυναίκες είμαστε πολύ πιο δυνατές από όσο νομίζουμε. Είμαστε πιο γενναίες από όσο νομίζουμε. Νομίζω ότι είμαστε επίσης πιο ανεξάρτητες από όσο μας έμαθαν να είμαστε. Ποια γυναίκα δεν έχει βιώσει την εμπειρία της αναζήτησης προσοχής, στοργής ή έγκρισης από τους άλλους, ξεχνώντας τον εαυτό της; Μου έχει συμβεί».