ΚΟΣΜΟΣ

Σκάρλετ Γιόχανσον: «Ο γιος μου έχει το δικό του φαν κλαμπ στα γυρίσματα»

H Σκάρλετ Γιόχανσον
H Σκάρλετ Γιόχανσον
Α.Ρ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αστειεύεται ότι ο ενός έτους γιος της Cosmo είχε το δικό του fan club στα γυρίσματα του Asteroid City: «Στην πραγματικότητα δεν ήμουν δημοφιλής. ήταν απλά το μωρό» παραδέχθηκε

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς στον κόσμο, παραδέχτηκε όμως ότι όταν συνυπάρχει μαζί με τον ενός έτους γιο της Cosmo...δεν της δίνει κανείς σημασία. Η 38χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της Colin Jost καλωσόρισαν τον Cosmo τον Αύγουστο του 2021. Και πρόσφατα αποκάλυψε στο People ότι το μόνο που ήθελαν να δουν όλοι στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Asteroid City ήταν ο νεογέννητος γιος της.

«Στην πραγματικότητα δεν ήμουν δημοφιλής, ήταν απλώς το μωρό. Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος να δει το μωρό, όχι εγώ. Μου είπε, "Α, εσύ είσαι. Πού είναι το μωρό;"» αστειεύτηκε η Γιόχανσον. «Η οικογένειά μου ήρθε [στα γυρίσματα]. Ο σύζυγός μου και το μωρό ήρθαν επειδή το μωρό ήταν πολύ μικρό», διευκρίνισε.

«Μερικοί άνθρωποι είχαν συντρόφους που εμφανίστηκαν. Οι περισσότεροι ήταν μόνοι, νομίζω. Πολλοί είχαν επίσης παιδιά, αλλά ίσως λίγο μεγαλύτερα», είπε. Μόλις είχα αποκτήσει ένα μικροσκοπικό, μικροσκοπικό μωρό», είπε η σταρ, προσθέτοντας ότι ο Cosmo ήταν το «μωρό των γυρισμάτων» για την Asteroid City.

Τον Σεπτέμβριο στο The Kelly Clarkson Show, η Γιόχανσον μοιράστηκε την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ του ονόματος του Cosmo και της οκτάχρονης κόρης της Rose Dorothy, την οποία απέκτησε με τον πρώην Romain Dauriac.

«Είναι και τα δύο λουλούδια. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που κάνουν αυτή τη σύνδεση», είπε η Γιόχανσον στην εκπομπή. «Το Cosmo είναι ένα πολύ γλυκό λουλούδι που βγαίνει σε διαφορετικές αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κίτρινου», πρόσθεσε.

«Γι’ αυτό άρεσε και στην κόρη μου», είπε η Γιόχανσον, προσθέτοντας ότι νόμιζε ότι το όνομα ήταν «αναζωογονητικό». «Είναι τόσο γοητευτικό. Άρεσε σε όλους τους φίλους μας», πρόσθεσε για το όνομα του γιου της, αν και η πεθερά της δεν ενθουσιάστηκε αμέσως.

«Συνέχισε να προτείνει άλλες εκδοχές και είπα «Όχι, είναι ήδη ρυθμισμένο, είναι εντάξει», εξήγησε η Γιόχανσον. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η απόρριψή της για δύο μεγάλους ρόλους ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», καθώς την έκανε να αναθεωρήσει το μέλλον της στον κινηματογράφο.

Είπε στο Variety: «Με απέρριψαν για δύο ρόλους - ο πρώτος ήταν ο Iron Man 2 και μετά ο άλλος ήταν το Gravity του Aλφόνσο Κουαρόν, τον ήθελα τόσο πολύ». «Ένιωσα πραγματικά απογοητευμένη και απελπισμένη. Σκέφτηκα, "Κάνω τη σωστή δουλειά;" Τελικά πήρε τη δουλειά στο Iron Man 2 αφού η Έμιλι Μπλαντ υποχώρησε ως Nατάσα Ρομανόφ, γνωστή και ως Black Widow.