ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Οι διακοπές στην Ιταλία, τα μοντέλα και το γιοτ των 150 εκατομμυρίων δολαρίων

O Λεονάρντο ντι Κάπριο
O Λεονάρντο ντι Κάπριο
ΑΡ

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο φιλοξένησε γνωστά μοντέλα στο μέγα γιοτ του των 150 εκατομμυρίων δολαρίων το Σαββατοκύριακο.

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο φιλοξένησε την Nίλαμ Γκιλ και τις φίλες της σε ένα μέγα γιοτ 150 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ έκανε διακοπές στην Ιταλία με τον πατέρα και τη μητριά του. Ο 48χρονος σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, κάλεσε την 28χρονη Βρετανίδα καλλονή, με μία σειρά ακόμη από καλεσμένους στο πολυτελές πλοίο με το όνομα Luc Leman, το οποίο είναι αγκυροβολημένο στις ακτές της Ιταλίας.

Ο ηθοποιός έκανε διακοπές στην εκπληκτική ακτή του Αμάλφι με τον πατέρα του και τη μητριά του, οι οποίοι ήταν επίσης στο πλοίο. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα απλό λευκό μπλουζάκι και μπεζ σορτς τύπου cargo, ενώ φόρεσε επίσης ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

Η Nίλαμ έδειχνε υπέροχη με ένα μεταξένιο μίντι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μια πράσινη τσάντα και εκρού σαγιονάρες. Μαζί με τη Nίλαμ στο σκάφος εμφανίστηκαν τα μοντέλα Madison Headrick Nahmad, 29 ετών και η Bianca Balti, 39 ετών.

neelam-gill.jpg
H Νίλαμ ΓκιλΑΡ

Στην παρέα έδωσαν επίσης το παρών, ο πατέρα του Λεονάρντο, Τζορτζ και η μητρία του Πέγκι, η οποία είναι Σιχ και φορούσε ένα λευκό τουρμπάνι στα μαλλιά της, ένα κομψό λευκό καφτάνι και ένα ασορτί παντελόνι.

Ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ έκανε διακοπές λίγες μέρες αφότου η Τζίτζι Χαντίντ, πέρασε χρόνο μαζί του και με μέλη της οικογένειάς του. Το σούπερ μόντελ και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθησαν και οι δύο να φτάνουν στο Chiltern Firehouse στο Λονδίνο.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη βραδιά τους στη βρετανική πρωτεύουσα, αφού πήγαν για δείπνο με τους γονείς του «Λίο» στο China Tang το προηγούμενο βράδυ. Το ειδύλλιο του ζευγαριού φέρεται να έληξε τον Φεβρουάριο, αλλά παρά το προφανές τέλος της σύντομης σχέσης τους, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί πολλές φορές τον Μάιο και φέρεται να έκαναν ξανά παρέα πρόσφατα.

Ο Λεονάρντο έχει πολύ στενή σχέση με τον μπαμπά του, ο οποίος χώρισε από τη μητέρα του ηθοποιού λίγο μετά τη γέννησή του και παντρεύτηκε την Πέγκυ Φάραρ δύο δεκαετίες αργότερα, το 1995. Παλεύοντας να εξασφαλίσει χρήματα στην παιδική ηλικία του Λεονάρντο, ο Τζορτζ βρήκε δουλειά ως εγκαταστάτης αμιάντου και πυρίμαχων υλικών προτού ξεκινήσει μόνος του με την έναρξη μιας επιχείρησης που ονομάζεται Foggy Bottom.

Ο Τζορτζ έκανε επίσης όνομα ως μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες στην underground σκηνή των κόμικς ως συγγραφέας, μοντέρ και διανομέας - πριν καθοδηγήσει τον γιο Λίο στις πρώτες μέρες της καριέρας του στην οθόνη. Έκανε μάλιστα ένα σύντομο πέρασμα από τον κινηματογράφο. Ο πρεσβύτερος Ντι Κάπριο είχε έναν μικρό ρόλο στην κωμωδία Licorice Pizza του Πολ Τόμας Άντερσον που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1970.