ΚΟΣΜΟΣ

Βritney Spears: Μεγάλωσε τα χείλη της και έγινε viral - Το ρομαντικό ταξίδι στο Μεξικό

H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
AP

Η Britney Spears μοιράστηκε αναμνήσεις από το ταξίδι της με το σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι στο Μεξικό και διέψευσε τις «κακές γλώσσες». Πριν απο λίγες ημέρες το ζευγάρι γιόρτασε και την πρώτη επέτειο γάμου του. 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «ανέβασε» φωτογραφίες και βίντεο κλιπ από τις διακοπές της στο Cabo San Lucas του Μεξικού, όπου εμφανίζεται να περνάει καλά με το σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι. Παραδέχτηκε επίσης ότι έβαλε τεκίλα στα χείλη της για να τα κάνει «μεγαλύτερα», στη λεζάντα, και είπε ότι είχε ως αποτέλεσμα μια «όμορφη νέα εμφάνιση».

«Έμοιαζε με κολόνια !Δείτε επίσης το παγωμένο μου ρόφημα με λουλούδια…. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη! έγραψε, αναφερόμενη σε μια φωτογραφία ενός γευστικού ποτού. «Δεν ήπια την τεκίλα όμως… την έβαλα στα χείλη μου νομίζοντας ότι θα μου έδινε μεγαλύτερα χείλη… Ο Χέσαμ είπε «Σταμάτα, απλώς θα τα στεγνώσει» αλλά έκανε λάθος… Έφυγα από εκείνο το μέρος με όμορφη νέα εμφάνιση !»

Λίγο πριν μοιραστεί στιγμές από το ταξίδι της στο Κάμπο, εθεάθη να γλεντάει σε μια παραλία με ένα πορτοκαλί μπικίνι.Έπαιξε με το νερό και περπάτησε στην άμμο, σε ένα βίντεο που ανέβασε στα σόσιαλ μίντια. Η ποπ σταρ έβαλε στη λεζάντα της ανάρτησης τρία emoji με κόκκινο τακούνι.

Στις 9 Ιουνίου, το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του. Παρόλο που έγιναν πρωτοσέλιδα επειδή δεν φορούσαν βέρες, κάτι που οδήγησε σε φήμες για προβλήματα στη σχέση τους, η Μπρίτνει και ο Σαμ διέψευσαν τις «κακές γλώσσες» Μέσω Instagram, ο Σαμ μοιράστηκε ένα όμορφο μήνυμα αφιερωμένο στη γυναίκα του. Έγραψε, «Ευτυχισμένος 1 χρόνος σε μένα και το καλύτερο μου μισό. Ένα χρόνο παντρεμένος με τη γυναίκα των ονείρων μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου.»