ΚΟΣΜΟΣ

Χέδερ Λόκλιαρ: Ανησυχία προκαλεί η συμπεριφορά της σταρ του Melrose Place - «Ξεκίνησε ξανά το ποτό»

Χέδερ Λόκλιαρ: Ανησυχία προκαλεί η συμπεριφορά της σταρ του Melrose Place - «Ξεκίνησε ξανά το ποτό»
Daily Mail

Η Χέδερ Λόκλιαρ είναι διάσημη για τον ρόλο της ως Amanda Woodward στο Melrose Place, για τον οποίο έλαβε τέσσερις διαδοχικές υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας – Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς - Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες 

Μετά από χρόνια νηφαλιότητας και πάνω πολλές αποτοξινώσεις, η σταρ του Melrose Place. Χέδερ Λόκλιαρ επέστρεψε στο ποτό, λένε πηγές στην Daily Mail.

«Η οικογένεια είναι πολύ ανήσυχη. Όλοι νιώθουν αβοήθητοι. Ειδικά η κόρη της Ava που την αγαπά τόσο πολύ», αναφέρει η ίδια πηγή.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες αφότου η η βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες που έδειχναν την Λόκλιαρ να περπατάει περίεργα, να τρέχει στο δρόμο και να μιλά με τον εαυτό της ενώ ήταν έξω από ένα κτίριο γραφείων στο Μαλιμπού.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι η 61χρονη ηθοποιός δίνει μάχη με προβλήματα ψυχικής υγείας. «Η τεκίλα ήταν πάντα το ποτό της. Δεν μπορεί να μείνει μακριά από αυτή. Έχει επίσης εμμονή με το βάρος της. Έχει χάσει 40 κιλά», γράφει η Daily Mail.

Τα προβλήματα για την Χέδερ Λόκλιαρ ξεκίνησαν αφότου αυτή και ο πρώην σύζυγός της Richie Sambora χώρισαν το 2006.

Η επόμενη δεκαετία ήταν γεμάτη με νοσηλείες, αρκετές συλλήψεις και περιόδους απεξάρτησης.

Τον Φεβρουάριο του 2018 συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και για επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού μετά από ένα περιστατικό στην έπαυλή της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια.

Τον Ιούνιο του ίδιου έτους, συνελήφθη ξανά για φερόμενη λεκτική και σωματική κακοποίηση ενός οδηγού ασθενοφόρου που πήγε σπίτι της μετά από κλήση για βοήθεια.