ΚΟΣΜΟΣ

Χιου Χέφνερ: Η τελευταία σύζυγός του ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα μυστικά της έπαυλης του Playboy

Χιου Χέφνερ: Η τελευταία σύζυγός του ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα μυστικά της έπαυλης του Playboy
AP

Η Κρίσταλ Xάρις, η χήρα του Χιου Χέφνερ, μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει καθώς ένιωθε την ανάγκη να τον προστατεύει

Η Κρίσταλ Xάρις, η χήρα του Χιου Χέφνερ, αποφάσισε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια πίσω από την έπαυλη του Playboy. Η 37χρονη σκοπεύει να μοιραστεί τις εμπειρίες της κατά τη διάρκεια της διαμονής της στη διάσημη βίλα. Στο παρελθόν είχε αποκρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα για την έπαυλη για να προστατεύσει τον εκλιπόντα σύζυγό της, αλλά τώρα είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την πραγματικότητα.

Μέσα από τα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Only Say Good Things», που θα εκδοθούν τον Ιανουάριο του 2024 η Χάρις θα ρίξει φως στην σκληρή πραγματικότητα του να είσαι η «νούμερο ένα φίλη» του Χιου Χέφνερ.

H Kρίσταλ γνώρισε τον διάσημο επιχερηματία όταν ήταν 21 ετών. Το ταξίδι της ξεκίνησε όταν ο Χέφνερ την έβγαλε από την αφάνεια, στα μέσα της δεκαετίας του 2000 σε ηλικία 21 ετών. Παρά τη σημαντική διαφορά ηλικίας των 60 ετών, παντρεύτηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012 και παρέμειναν παντρεμένοι μέχρι τον θάνατο του επιχειρηματία το 2017, σε ηλικία 91 ετών.

Σε συνέντευξή της στη Daily Mail, η Κρίσταλ Χέφνερ αποκάλυψε ότι έχει περάσει μια διαδικασία αυτογνωσίας μετά τον θάνατο του συζύγου της. «Έπρεπε να ανακαλύψω ποια είμαι χωρίς να μου το υπαγορεύουν. Έπρεπε όχι μόνο να βρω τη φωνή μου, αλλά και να μάθω πώς να τη χρησιμοποιώ. Το βιβλίο μου είναι μια απόδειξη της δύναμης του χρόνου, της επεξεργασίας όλων όσων έχω περάσει και της αποδοχής της αλήθειας μου», εξήγησε.

Έχοντας ανέβει γρήγορα στην ιεραρχία του Playboy Mansion, το πρώην μοντέλο, εξέφρασε την έκπληξή της όταν ο Χέφνερ της έκανε πρόταση γάμου, παραδεχόμενη ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα απέρριπτε την πρότασή του. Αναλογιζόμενη τη σχέση και τον γάμο της μαζί του, τον περιέγραψε ως «πολύ περίπλοκο» και αναγνώρισε ότι πάντα ένιωθε την ανάγκη να τον προστατεύει, γι' αυτό και δεν είχε μοιραστεί την ιστορία της μέχρι τώρα.

Το ταξίδι της Κρίσταλ ήταν μεταμορφωτικό, οδηγώντας την να αγκαλιάσει τον πραγματικό της εαυτό και να δώσει προτεραιότητα στην ευημερία της έναντι της αίγλης που συνδέεται με τις ημέρες της στο Playboy. Άσκησε ανοιχτή κριτική στη βιομηχανία της πλαστικής χειρουργικής, αφηγούμενη τη δική της εμπειρία ότι αρρώστησε εξαιτίας των εμφυτευμάτων στήθους της, τα οποία αφαίρεσε το 2016.