ΚΟΣΜΟΣ

Σάλμα Χάγιεκ: Ο σέξι χορός στην πισίνα και το «ευχαριστώ» στα εκατομμύρια των θαυμαστών της

H Σάλμα Χάγιεκ
H Σάλμα Χάγιεκ
ΑΡ

Η Σάλμα Χάγιεκ γιόρτασε ένα νέο ορόσημο στα social media και ευχαρίστησε τους ακολούθους της με το δικό της ξεχωριστό τρόπο

Για να τιμήσει τους 25 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, η 56χρονη ηθοποιός επέλεξε την πλατφόρμα για να μοιραστεί ένα βίντεο με μπικίνι, μαζί με ένα γλυκό μήνυμα στους θαυμαστές της.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, 25 εκατομμύρια ακόλουθοι! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, κάθε έναν από εσάς», έγραψε η 56χρονη σταρ του φιλμ «Frida» «Αφού βλέπω ότι σε όλους σας αρέσουν περισσότερο οι φωτογραφίες μου με μπικίνι μου, ορίστε μια άσκηση [sic] με μπικίνι για όλους σας», συνέχισε η Χάγιεκ. «Μισώ την άσκηση - αλλά μου αρέσει να γιορτάζω τις καλές στιγμές χορεύοντας στο νερό».

Στην αρχή του βίντεο η πρωταγωνίστρια του «House of Gucci» εμφανίζεται να βουτάει σε μια εσωτερική πισίνα. Εμφανίζεται να χαμογελά πλατειά καθώς έκανε μια βουτιά στην μια πισίνα φορώντας ένα μαγιό με πολλά σχέδια. Στη συνέχεια εκτέλεσε μια σειρά από ασκήσεις, όπως χορό και κλωτσιές ποδιών Ολοκλήρωσε την προπόνηση με την αγαπημένη της μορφή γυμναστικής: τον χορό.

Πολλοί θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν για να επαινέσουν την εντυπωσιακή Χάγιεκ. «Ας τη φτάσουμε στα 50 εκατομμύρια το συντομότερο», έγραψε ο Drake. Η Χάγιεκ Πινό έχει μιλήσει συχνά για την επιθυμία της να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο καθώς μεγαλώνει. «Γερνάει σαν καλό κρασί!» Ένας ακόλουθος έγραψε, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Τη γνώρισα στο τέλος της δεκαετίας του 1990. Μετά βίας γερνάει!»

Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, η Χάγιεκ ενθουσίασε τους θαυμαστές της , αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία φορώντας το ίδιο πολύχρωμο μαγιό δύο τεμαχίων προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας Μπικίνι. Στο στιγμιότυπο, η Χάγιεκ έδωσε στην κάμερα τον καλύτερο εαυτό της καθώς πόζαρε μέχρι τους μηρούς στην πισίνα.

Η σταρ του «Grown Ups», η οποίος είναι παντρεμένη με τον Γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό από το 2009, δημοσίευσε επίσης μια σειρά από σέξι φωτογραφίες από τη σάουνα την προηγούμενη εβδομάδα. «Αγκαλιάζοντας τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας και ιδρώνοντας με αφορμή την εβδομάδα #WorldWellbeingWeek» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, στην οποία εμφανίζεται μόνο με δύο μικρές, λευκές πετσέτες για να καλύψει τα ιδιωτικά της μέρη ενώ ήταν ξαπλωμένη σε ένα ξύλινο παγκάκι.

Παρά το γεγονός ότι συχνά δέχεται επαίνους για τη νεανική της εμφάνιση, η ηθοποιός είναι επίσης πολύ ανοιχτή όσον αφορά την εμφάνισή της που αλλάζει όσο μεγαλώνει, δημοσιεύοντας περήφανα φωτογραφίες από τα γκρίζα μαλλιά που φυτρώνουν και τις γραμμές γήρανσης.