ΚΟΣΜΟΣ

Elizabeth Hurley: Ποζάρει με εντυπωσιακό μπικίνι στις Μαλδίβες - Η φωτογραφία δίπλα στον φοίνικα

Elizabeth Hurley
Instagram

Φορώντας ένα ριγέ στράπλες μπικίνι, η 58χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ενθουσίασε τους θαυμαστές της στο Instagram ποζάροντας δίπλα σε έναν φοίνικα και φόντο μια υπέροχη αμμώδη παραλία στις Μαλδίβες

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ποζάρει με μαγιό και ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες της στο Instagram. Έχοντας δημιουργήσει το δικό της brand με μαγιό (Elizabeth Hurley Beach), ξέρει πώς να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα και σίγουρα ξέρει πώς να διαφημίσει τα προϊόντα της.

Οι στιλιστικές της επιλογές συνήθως έχουν έντονο το glam στοιχείο. Και ενώ δεν χάνει αυτή την λάμψη, τα μαγιό της χαρακτηρίζει μια απλότητα.

Ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλοι μπορούν να δουν πόσο λατρεύει τα μαγιό η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Φορώντας ένα ριγέ στράπλες μπικίνι, η 58χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ενθουσίασε τους θαυμαστές της στο Instagram ποζάροντας δίπλα σε έναν φοίνικα και φόντο μια υπέροχη αμμώδη παραλία στις Μαλδίβες.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ συγκεντρώνει 2.6 εκατομμύρια followers στο Ιnstagram και στις περισσότερες αναρτήσεις της το καλλίγραμμο σώμα της κλέβει τις εντυπώσεις. Αυτή τη φορά φόρεσε ένα στράπλες μπικίνι το οποίο είναι από την συλλογή του δικού της swimwear brand «Elizabeth Hurley Beach», το οποίο δημιούργησε το 2005.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φωτογραφία με μαγιό που έχει αναρτήσει η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στα social media της.