ΚΟΣΜΟΣ

Bερόνικα Μπιέλικ: Η καλλονή από την Πολωνία κάνει διακοπές στην Κρήτη και διαφημίζει την Ελλάδα

Η Βερόνικα Μπιέλικ στην Ελλάδα
Η Βερόνικα Μπιέλικ στην Ελλάδα
Ιnstagram

Η Βερόνικα Μπιέλικ, το μοντέλο από την Πολωνία που συμμετείχε σε μια viral διαφήμιση της Lamborghini, κάνει διακοπές στην Κρήτη

Η 29χρονη καλλονή Βερόνικα Μπιέλικ είναι μια ακόμη διασημότητα που επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές της. Διάσημη στις ΗΠΑ, καθώς ακολουθεί καριέρα μοντέλου είναι η σύντροφος του πρώην πρωταθλητή και νυν προπονητή του ποδοσφαίρου Κλιφ Κίνγκσμπερι.

Η δημοτικότητά της εκτοξεύθηκε το 2022 μετά από μια ανάρτησή της στο Instagram με τον Αμερικανό προπονητή. Πλέον είναι διάσημο μοντέλο μόδας, influencer στα social media και σταρ του Instagram.

Τον Μάρτιο έκλεψε για μία ακόμη φορά την παράσταση όταν μία εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Ντουμπάι, επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για μια διαφήμισή της. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media, φαινόταν η Μπιέλικ να σέρνει με ένα σκοινί μια κόκκινη Lamborghini. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral αφού η Πολωνέζα έχει 3,6 εκατ. followers στο Instragram. Τα σχόλια ήταν πολυάριθμα τόσο για τη διαφήμιση όσο και για το μοντέλο.

Η Μπιέλικ μαζί με τον σύντροφό της ζουν μαζί στο Τέξας αλλά η 29χρονη Βερόνικα ταξιδεύει σ' όλο τον κόσμο για τις ανάγκες του μόντελινγκ. Ένα από τα μέρη που της αρέσει να επισκέπτεται για τις διακοπές της είναι η Ελλάδα και έχει επισκεφθεί τη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Κάθε φορά μάλιστα που επισκέπτεται την Ελλάδα φροντίζει να διαφημίζει τη χώρα μας μέσω Instagram.

Αυτή τη φορά η Μπιέλικ δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες από την Κρήτη, την οποία επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

«Oι τελευταίες 2 μέρες στην Κρήτη έφεραν ακόμα περισσότερη ηλιοφάνεια στη ζωή μας» έγραψε σε μία απο τις αναρτήσεις της.