ΚΟΣΜΟΣ

Καρντάσιαν: Ξέσπασε «πόλεμος» ανάμεσα στην Κιμ και την Κόρτνεϊ - «Είσαι άπληστη και ανυπόφορη»

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις αδερφές Καρντάσιαν
Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις αδερφές Καρντάσιαν
ΑΡ

Οργιάζουν οι φήμες για την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κιμ και την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με τη δεύτερη να φέρεται έτοιμη ακόμη και να εγκαταλείψει το δημοφιλές ριάλιτι

Η Kιμ Καρντάσιαν διακινδύνευσε να αναζωπυρώσει την οργή της αδερφής της Kόρτνεϊ, αντιγράφοντας ξανά τα «wedding vibes» της σε μία εκδήλωση του οίκου Dolce & Gabbana το βράδυ της Κυριακής (9/7). Η 42χρονη σταρ του ριάλιτι δημιούργησε ένα δραματικό σύνολο με μαύρο πέπλο πάνω από ένα φόρεμα-κορσέ που αγκάλιασε τη σιλουέτα της σε ένα πάρτι μετά την παρουσία της στο Alta Moda Show της πολυτελούς μάρκας στην Απουλία της Ιταλίας.

Το εντυπωσιακό ρούχο που φόρεσε έμοιαζε καταπληκτικά με το μαύρο πέπλο που είχε φορέσει η μεγαλύτερη αδερφή της, Κόρτνεϊ, 44 ετών, σε μια εκδήλωση πριν από το γάμο της στο Πορτοφίνο πέρυσι. Τον τελευταίο καιρό οι δύο αδερφές έχουν εμπλακεί σε μία διαμάχη που διαδραματίστηκε στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς στο Hulu με τίτλο The Kardashians.

Στα τελευταία επεισόδια, η Kόρτνεϊ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την αδερφή της που εργαζόταν ως δημιουργική διευθύντρια των Dolce & Gabbana και είπε ότι «αντέγραψε» τα σχέδια από το γάμο της στην Ιταλία. Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, η ιδρυτής της SKIMS απάντησε στους ισχυρισμούς της αδερφής της και την κατηγόρησε ότ έκλεψε τη «χώρα του γάμου μου και την ερμηνεία του γάμου μου!»

Και ενώ συνεχίζεται το δράμα, η επιχειρηματίας έκανε τη μεγαλειώδη άφιξη της σε ένα πολύ δραματικό, ολόμαυρο σύνολο που θύμισε τον γάμο της Κόρτνεϊ με τον Τράβις Μπάρκερ τον Μάιο του 2022. Τη νεότερη μούσα της ιταλικής εταιρείας μόδας συνόδευε και η μητέρα της, Kρις Τζένερ. Ένα και πλέον χρόνο πριν, η Κόρτνεϊ αντάλλαξε γαμήλιους όρκους με τον ντράμερ των Blink-182 σε έναν πλούσιο γάμο με αστέρια που πραγματοποιήθηκε στη L'Olivetta - μια βίλα που ανήκει στους Dolce & Gabbana - στο Πορτοφίνο της Ιταλίας.

Σε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της τρίτης σεζόν του σόου The Kardashians, η Kιμ στρατολογήθηκε για να υπηρετήσει ως δημιουργική διευθύντρια του οίκου. Στα πρώτα επεισόδια μάλιστα παραδέχτηκε ότι ανησυχούσε για το πώς θα αντιδρούσε η αδερφή της στα νέα.

Προηγουμένως μάλιστα είχε δηλώσει ότι έκανε τα πάντα για να αποφύγει τα μαύρα πέπλα και τα απέκλεισε εντελώς από την εκπομπή για να μην ξεσηκώσει κανένα δράμα με την αδερφή της. Όταν η Κόρτνεϊ έμαθε για το τελευταίο σόου της Kιμ, την κατηγόρησε ότι έκλεψε τα βλέμματα από τα αρχεία της δεκαετίας του '90 των Dolce & Gabbana που επιμελήθηκαν τον γάμο της.

Θυμωμένη, είχε αποκαλέσει την αδερφή της «άπληστη» και «ανυπόφορη» που το έκανε. Στη συνέχεια, η Kιμ ανταπέδωσε και την επέκρινε επειδή «αντέγραψε» τον γάμο της το 2014 με τον πρώην πρώην της, Kάνιε Γουεστ. Στην πραγματικότητα είπε η Κόρτνεϊ «έκλεψε» τις ιδέες της, είπε.