ΚΟΣΜΟΣ

Τομ Χάνκς: Έκλεισε τα 67 και η Ρίτα Γουίλσον τον «αποθέωσε» - «Χρόνια πολλά εραστή μου, φίλε μου.. »

O Toμ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον
O Toμ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον
ΑΡ

Η Ρίτα Γουίλσον δημοσίευσε ένα τρυφερό αφιέρωμα γενεθλίων στον σύζυγό της Τομ Χανκς που γιόρτασε τα 67 του χρόνια

Η Ρίτα Γουίλσον μπήκε στο Instagram την Κυριακή (9/7) για να μοιραστεί ένα συγκινητικό αφιέρωμα γενεθλίων στον σύζυγό της Tομ Χανκς. Η 66χρονη ηθοποιός κοινοποίησε μια φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού να χαμογελά ενώ στέκεται με σταυρωμένα τα χέρια για να μοιραστεί ευχές για τα 67α γενέθλιά του με τους περίπου 1,1 εκατομμύρια ακολούθους της.

«Χρόνια πολλά σε αυτόν τον άντρα που είναι ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, η οικογένειά μου, ο πατέρας των παιδιών μου», ξεκίνησε την ανάρτησή της η Ρίτα. Και πρόσθεσε: «Αγαπάει μια γραφομηχανή λίγο λιγότερο από εμένα, (γιατί δεν υπάρχει emoji γραφομηχανής;) εφευρίσκει κοκτέιλ όπως Diet Cokecaine (Diet Coke αναμεμειγμένο με σαμπάνια) ή Cokearita (Diet Coke αναμεμειγμένο με μαργαρίτα) , κάνει τακτικά το DJστο @ bossradio66 , είναι χαρούμενος όταν περιβάλλεται από την οικογένεια και τους φίλους του, έχει δεσμευτεί να αφηγείται τις ιστορίες βετεράνων και έχει δημιουργήσει τη δική του επωνυμία καφέ που υποστηρίζει τους βετεράνους, @givehanx Hanx for our Troops»

«Είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που ξέρω, με κάνει να γελάω καθημερινά εδώ και 38 χρόνια, μπορεί να κοιμάται οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Χρόνια πολλά αγάπη μου!», ολοκλήρωσε η Ρίτα μαζί με μια σειρά από εορταστικά γενέθλια emojis.

Πολλοί διάσημοι ευχήθηκαν επίσης «χρόνια πολλά» στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό στα σχόλια. Η Πριγιάνκα Τσόπρα, η Σάρον Στόουν, η Kέιτ Χάντσον και η Λούαν ντι Λεσέπς του ευχήθηκαν μεταξύ άλλων. «Κοιτάξτε τα όπλα αυτού του παιδιού!», δημοσίευσε ο Τζον Στάμος αναφερόμενος στον ηθοποιό που εμφανίζει τους δικέφαλους μυς στη φωτογραφία.

«Διάβασα ότι αν μπορείς να κοιμηθείς οπουδήποτε, είναι σημάδι ότι είσαι ιδιοφυΐα. Το ξέραμε ήδη αλλά είναι μία επιβεβαίωση! », σχολίασε η Κρίστι Μπρίνκλεϊ. Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς έχουν μαζί δύο γιους τον Chet, 32 ετών και τον Truman, 27 ετών, ενώ ο σταρ του Forrest Gump έχει επίσης δύο παιδιά τον Colin, 45, και την Elizabeth, 31ετών, από τον προηγούμενο γάμο του με την αείμνηστη ηθοποιό Σαμάνθα Λούις.