ΚΟΣΜΟΣ

Οι αντιδράσεις για την ταινία Barbie και η… γυμνή Ντούα Λίπα

Οι αντιδράσεις για την ταινία Barbie και η… γυμνή Ντούα Λίπα
AP Photo

Η ταινία Barbie αναμένεται σύντομα να βγει στους κινηματογράφους και ήδη οι κριτικοί άρχισαν να εγείρουν αντιρρήσεις για την ποιότητά της. Την ίδια ώρα, η Ντούα Λίπα εμφανίστηκε σχεδόν… γυμνή στο κόκκινο χαλί λίγες ώρες μετά την επιστροφή της από την Ελλάδα.

Στις 21 Ιουλίου θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο η ταινία «Barbie». Σε αυτή, η εντυπωσιακή Μαργκότ Ρόμπι θα ενσαρκώσει τη διάσημη κούκλα, ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ενσαρκώσει τον σύντροφό της. Στην κωμωδία της Γκρέτα Γκέργουικ, η Μπάρμπι καλείται να επιβιώσει στον πραγματικό κόσμο, καθώς… αποβάλλεται από την «πλαστική κοινωνία» στην οποία ζούσε.

Ήδη οι κριτικοί κινηματογράφου έχουν αρχίσει να αντιδρούν στο σενάριο και την πλοκή της νέας ταινίας. Αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν ότι η ταινία Barbie δεν πρόκειται να γίνει η απόλυτη επιτυχία που πολλοί περίμεναν. Σύμφωνα με άλλους το σενάριο είναι «παραφουσκωμένο», ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές για «υπερβολική διασκέδαση με μια φεμινιστική πινελιά».

Την ίδια ώρα που γράφονται όλα αυτά στις ΗΠΑ, τα βλέμματα τράβηξε για άλλη μια φορά η Ντούα Λίπα. Η διάσημη ποπ σταρ, αλβανικής καταγωγής, λίγες ημέρες αφόρου βρέθηκε στην Ελλάδα και έκανε διακοπές, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία η ίδια έχει συμμετοχή, ντύνοντάς τη μουσικά.

Η Ντούα Λίπα, λοιπόν, επέλεξε να πάει… σχεδόν γυμνή στο κόκκινο χαλί και να τραβήξει για άλλη μια φορά τα βλέμματα. Η 27χρονη φόρεσε ένα see through φόρεμα, μέσα από το οποίο διακρίνεται σχεδόν… γυμνό το στήθος της αλλά και τα εσώρουχά της.