ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπερτ ντε Νίρο: «Η Πριγκίπισσα του Percoset» σκότωσε τον εγγονό του - Νέες αποκαλύψεις

O Ρόμπερτ ντε Νίρο με τον εγγονό του
O Ρόμπερτ ντε Νίρο με τον εγγονό του
Ιnstagram

Μία γυναίκα γνωστή ως «Πριγκίπισσα του Percocet» συνελήφθη σε σχέση με τον ύποπτο θάνατο του εγγονού του Ρόμπερτ ντε Νίρο, Λεάντρο, γράφει η New York Post

Μία έμπορος ναρκωτικών, γνωστή με το προσωνύμιο «Πριγκίπισσα του Percocet» συνελήφθη σε σχέση με τον ύποπτο θάνατο του 19χρονου εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο από υπερβολική δόση, σύμφωνα με το The Post. Η Σοφία Χάλει Μάρκς 20 ετών, φέρεται να πούλησε ναρκωτικά στο Λεάντρο ντε Νίρο Ροντρίγκες προτού βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του στο Financial District στις 2 Ιουλίου, ανέφεραν πηγές επιβολής του νόμου στην Νew York Post.

Συνελήφθη γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (13/7) κατά τη διάρκεια μιας μυστικής επιχείρησης που διεξήχθη από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών και την Εσωτερική Ασφάλεια, ανέφεραν οι πηγές. Οι ερευνητές εξακολουθούσαν να ερευνούν το σπίτι της αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Αντιμετωπίζει ομοσπονδιακές κατηγορίες για διανομή ναρκωτικών, σύμφωνα με πηγές. Από την αρχή, η αστυνομία διερευνά τον θάνατο του Λέαντρο ως ύποπτη για πιθανή υπερβολική δόση, αφού μια λευκή ουσία σε σκόνη και τα σύνεργα ναρκωτικών βρέθηκαν κοντά στο σώμα του εφήβου.

Η μητέρα του Λεάντρο, Ντρένα ντε Νίρο είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ρόμπερτ ντε Νίρο με την πρώην σύζυγό του Νταιάν Άμποτ. Η Ντρένα είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πιστεύει ότι ο γιος της πέθανε αφού πήρε χάπια με φαιντανύλη. Το άτομο που πούλησε τα μολυσμένα ναρκωτικά στον έφηβο το έκανε εν γνώσει της, ισχυρίστηκε. «Κάποιος του πούλησε χάπια με φαιντανύλη εν γνώσει του, αλλά και πάλι του τα πούλησε», έγραψε στο Instagram απαντώντας σε ένα σχόλιο που ρωτούσε για την αιτία του θανάτου του γιου της.

«Λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που εξακολουθούν να πουλάνε και να αγοράζουν αυτό το σκ...ό , ο γιος μου έχει φύγει για πάντα», πρόσθεσε. Ο ιατροδικαστής της πόλης δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την επίσημη αιτία θανάτου, αλλά πηγές ανέφεραν ότι οι ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στο Narcotics Borough Manhattan South έχουν προσαχθεί για να ερευνήσουν την υπόθεση.

Ο επικεφαλής των ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης, Τζέιμς Έσιγκ, είπε στους δημοσιογράφους τον περασμένο μήνα ότι η φαιντανύλη βρίσκεται τώρα «πιθανώς στο 98% των φαρμάκων» στο Μεγάλο Μήλο. «Η φαιντανύλη είναι σε όλα τώρα, σε όλα», είπε ο Έσιγκ. «Τώρα οι άνθρωποι έχουν χαμηλή ανοχή, γι' αυτό κάνουν υπερβολική δόση».

Ο Λεάντρο κηδεύτηκε το Σάββατο στο κηδεία του Frank E. Campbell στο Upper East Side, όπου πραγματοποιήθηκαν επίσης οι κηδείες των Τζούντι Γκάρλαντ, Χιθ Λέτζερ Τζον Λένον και άλλων θρυλικών διασκεδαστών. Η τελετή ήταν γεμάτη αστέρια, με πολλούς διάσημους συναδέλφους από τα προηγούμενα έργα του Ντε Νίρο να εμφανίζονται για να αποτίσουν φόρο τιμής. Ο σταρ του «Goodfellas» είπε στο Page Six ότι ήταν «βαθιά στενοχωρημένος» από τον θάνατο του «αγαπημένου του εγγονού».