ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Aλαμπάμα: Σταμάτησε για να βοηθήσει ένα παιδί και την απήγαγαν -Έδωσε μάχη για τη ζωή της

H Κάρλι Ράσελ απήχθη και κινδύνεψε η ζωή της
H Κάρλι Ράσελ απήχθη και κινδύνεψε η ζωή της

ΗΠΑ: Μια γυναίκα από την Αλαμπάμα που σταμάτησε για να βοηθήσει ένα μικρό παιδί στον αυτοκινητόδρομο απήχθη και πάλεψε για τη ζωή της, λέει ο φίλος της

Ο φίλος μιας γυναίκας από την Αλαμπάμα που επέστρεψε μυστηριωδώς στο σπίτι δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή της όταν σταμάτησε να βοηθήσει ένα μικρό παιδί στη μέση ενός πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου λέει ότι την απήγαγαν και πέρασε το χρόνο «παλεύοντας για τη ζωή της».

Η Καρλέθια «Κάρλι» Νικόλ Ράσελ, 25 ετών, επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου (15/7) μετά από διήμερη έρευνα που προκλήθηκε από τις κραυγές της από το τηλέφωνο όταν έφυγε για να βοηθήσει ένα παιδί που περιπλανιόταν, είπε η αστυνομία.

Ο Tομάρ Λατρέλ Σίμονς ο φίλος της Ράσελ ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα στην πραγματικότητα απήχθη και επί του παρόντος αναρρώνει αφού πέρασε από τη φοβερή δοκιμασία. «Κυριολεκτικά πάλευε για τη ζωή της για 48 ώρες, οπότε μέχρι να σταθεροποιηθεί ξανά σωματικά και ψυχικά, δεν είναι σε θέση να δώσει καμία ενημέρωση ή πού βρίσκεται ο απαγωγέας της αυτή τη στιγμή», έγραψε ο Simmons στο Facebook την Κυριακή.

Η ανάρτησή του απηχεί αυτό που ισχυρίστηκαν οι γονείς της Ράσελ νωρίτερα την Κυριακή, ότι το παιδί που προσπάθησε να βοηθήσει η κόρη τους χρησιμοποιήθηκε στην πραγματικότητα ως «δόλωμα» για να την παρασύρουν από το αυτοκίνητό της και να την απαγάγουν

Ο Σίμονος ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην αναζήτηση της Ράσελ στο Χούβερ της Αλαμπάμα και είπε ότι ήταν ευγνώμων που η ιστορία έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φοιτήτρια νοσηλευτικής βρέθηκε στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου. Οι αξιωματούχοι λένε ότι αναρρώνει σε νοσοκομείο.

«Έψαχνα ασταμάτητα από τότε που έλαβα την κλήση ότι έλειπε το βράδυ της Πέμπτης. Ξέρω ότι θα έκανε το ίδιο για μένα, οπότε δεν θα τα παρατούσα μέχρι να ξαναδώ το πρόσωπό της», έγραψε. «Θέλω απλώς να ευχαριστήσω όλη την οικογένειά μου, τους φίλους, τους πρώην συμπαίκτες μου και τα μέλη της εκκλησίας που μου τηλεφώνησαν ή μου έστειλαν μήνυμα απλώς για να με ενημερώσουν ότι προσεύχονται και είναι εδώ για μένα. Παιδιά δεν ξέρετε τι σήμαινε αυτό για μένα», πρόσθεσε.

Η Ράσελ είχε τηλεφωνήσει στην άμεση δράση και την οικογένειά της για ένα μικρό παιδί που περιπλανιόταν σε αυτοκινητόδρομο της Αλαμπάμα, το βράδυ της Πέμπτης προτού ακουστούν οι κραυγές της από το τηλέφωνο και εξαφανιστεί.
Παραμένει ασαφές πού βρισκόταν η Ράσελ από την Πέμπτη.

Η φοιτήτρια νοσηλευτικής παραδόθηκε στο σπίτι της στο Χούβερ το Σάββατο και «φαινόταν να είναι σοκαρισμένη», είπε η αστυνομία. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για αξιολόγηση και η αστυνομία είπε ότι θα της έδινε χρόνο για να αναρρώσει πριν της πάρει συνέντευξη.

Όταν οι αξιωματικοί έφτασαν στην τοποθεσία ανοικτά του I-459 όπου ο Russell είχε αναφέρει το περιπλανώμενο μικρό παιδί γύρω στις 9:30 μ.μ. Την Πέμπτη, βρήκαν το όχημά της και μερικά από τα υπάρχοντά της, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφώνου της, αλλά όχι την ίδια ή το παιδί, είπαν οι αστυνομικοί.