ΚΟΣΜΟΣ

Μπέλα Χαντίντ: Χώρισε με τον Μαρκ Κάλμαν, ενώ δίνει ξανά μάχη με τη νόσο του Lyme

H Mπέλα Χαντίντ
H Mπέλα Χαντίντ
ΑΡ

Το τοπ μόντελ Mπέλα Χαντίντ χώρισε με τον επί χρόνια σύντροφό της Μαρκ Κάλμαν, ενώ επικεντρώνεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Μπέλα Χαντίντ και ο Μαρκ Κάλμαν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά απο μία σχέση που κράτησε σχεδόν 2 χρόνια. Οι αναφορές για τον χωρισμό του ζευγαριού εμφανίστηκαν αφού το τοπ μόντελ έκανε ένα διάλειμμα από την καριέρα της για να επικεντρωθεί στην υγεία της. Η 26χρονη καλλονή παλεύει με τη νόσο του Lyme, μια βακτηριακή λοίμωξη τους τελευταίους δύο μήνες.

Όπως αναφέρει το ET Online, δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα μεταξύ του ζευγαριού, το οποίο δέθηκε και πέρασε όμορφες στιγμές. «Ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τελικά έκανε τον κύκλο της.

Έτσι αποφάσισαν να τελειώσουν τα πράγματα. Η Μπέλα Χαντίντ είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος αλλά παλεύει με την πίεση της φήμης. Προσπαθεί να φροντίσει τον εαυτό της μετά τον χωρισμό τους», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του εν διαστάσει ζευγαριού.

Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, την ώρα που η 26χρονη έχει λάβει ιατρική άδεια για τέσσερις μήνες προκειμένου να καταπολεμήσει τη τη νόσο του Lyme, με την οποία και έχει διαγνωστεί. «Πριν από εννέα μήνες, η ίδια αποφάσισε ότι ήθελε να σταματήσει να πίνει, οπότε και το έκανε. Είναι νηφάλια εδώ και εννέα μήνες και δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Η Μπέλα δεν βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης».


Άτομο που βρίσκεται κοντά στη Χαντίντ αποκάλυψε στο ET ότι οι δρόμοι τους με τον Κάλμαν χώρισαν πριν από το καλοκαίρι και ότι αυτή τη στιγμή «λαμβάνει καθημερινή θεραπεία για τη νόσο του Lyme». Η ίδια παλεύει με τη νοσο από την ηλικία των 19 ετών. Το πρώην πλέον ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε μέσω της δουλειάς του στη Νέα Υόρκη, το 2020, αλλά περίμενε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για να επιβεβαιώσει το ειδύλλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.