ΚΟΣΜΟΣ

Drake: Αυτός αγόρασε το περιβόητο δαχτυλίδι του Τούπακ Σακούρ - Πλήρωσε 1 εκατ. δολάρια

Drake: Αυτός αγόρασε το περιβόητο δαχτυλίδι του Τούπακ Σακούρ - Πλήρωσε 1 εκατ. δολάρια

Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη ράπερ Τούπακ Σακούρ φόρεσε το δαχτυλίδι κατά την τελευταία του δημόσια εμφάνιση στα MTV Video Music Awards - Ο Drake πρόσθεσε άλλο ένα κομμάτι στην ήδη πλούσια συλλογή του από κοσμήματα που ανήκουν σε ράπερ

Ένα δαχτυλίδι από χρυσό, διαμάντι και ρουμπίνι που σχεδίασε και φορούσε ο θρύλος της ραπ, Τούπακ Σακούρ, λίγες μέρες πριν τον πυροβολήσουν, πουλήθηκε για 1 εκατομμύριο δολάρια σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη.

Η νικητήρια προσφορά για το δαχτυλίδι ήταν πολύ πάνω από την εκτίμηση της προπώλησης του Sotheby's μεταξύ 200.000 και 300.000 δολαρίων και γίνεται το πιο πολύτιμο τεχνούργημα hip-hop που πουλήθηκε ποτέ, δήλωσε ο οίκος δημοπρασιών.

Η είδηση είναι ότι ο αγοραστής δεν είναι άλλος από τον επίσης διάσημο Καναδό ράπερ Drake ο οποίος κατάφερε να προσθέσει άλλο ένα κομμάτι στην ήδη πλούσια συλλογή του από κοσμήματα που ανήκουν σε ράπερ.

Με ένα Instagram Story του, ο Drake αποκάλυψε με υπερηφάνεια ότι είχε κερδίσει επιτυχώς την προσφορά για το δαχτυλίδι.

Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη ράπερ φόρεσε το δαχτυλίδι κατά την τελευταία του δημόσια εμφάνιση στα MTV Video Music Awards στις 4 Σεπτεμβρίου 1996 - εννέα ημέρες πριν ο 25χρονος πυροβοληθεί από έναν άγνωστο δράστη σε πυροβολισμούς στο Λας. Βέγκας.

Ένταλμα έρευνας για τη δολοφονία του

Προς τη λύση του ίσως να βαίνει το μυστήριο της δολοφονίας του θρύλου της ραπ Tupac Shakur, στο Λας Βέγκας το 1996 στα 25 του χρόνια.

Την Δευτέρα 17 Ιουλίου, εκδόθηκε ένταλμα έρευνας 27 χρόνια μετά τον θάνατο του από πυροβολισμό, σύμφωνα με το TMZ.

Το σπίτι στο οποίο έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί βρίσκεται στο Λας Βέγκας και ανήκει στη σύζυγο ενός άνδρα που ισχυρίζεται ότι ήταν στο αυτοκίνητο με τον άνθρωπο ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον ράπερ.

Η γυναίκα ονομάζεται Paula Clemons και είναι παντρεμένη, με τον Keefe D.

O Keefe D είναι γνωστός ως μέλος της συμμορίας με έδρα την Καλιφόρνια, με όνομα «The South Side Compton Crips» και παιδικός φίλος του θρυλικού N.W.A.

Για χρόνια επίμονες φήμες συνδέουν το όνομά του με τη δολοφονία του Tupac, στην οποία φέρεται να συμμετείχε, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει ποτέ αποδειχθεί.

Ο Keefe D εδώ και χρόνια δίνει συνεντεύξεις ισχυριζόμενος ότι είναι ο θείος του αείμνηστου Orlando Anderson ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία στους κύκλους της ραπ.

Ο Orlando και η παρέα του - συμπεριλαμβανομένου του Keefe - ήταν στο Λας Βέγκας το μοιραίο βράδυ. Και οι δυο τους έπεσαν πάνω στον Tupac, τον Suge Knight και άλλους συνεργάτες της Death Row στο MGM Grand.

Επρόκειτο για έναν καβγά που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας. Πολλοί πίστευαν ότι ο Orlando μπορεί να είχε σχεδιάσει να εκδικηθεί μετά τον αγώνα με τον Tyson.

Ο Orlando είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη πριν σκοτωθεί ο ίδιος σε ανταλλαγή πυροβολισμών.