ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: «Σύννεφα» στη σχέση της με τη Σερένα Ουίλιαμς - Τι συμβαίνει με τη φιλία τους

Μέγκαν Μαρκλ: «Σύννεφα» στη σχέση της με τη Σερένα Ουίλιαμς - Τι συμβαίνει με τη φιλία τους

Η Σερένα Γουίλιαμς μοιράστηκε ένα βίντεο στο Youtube, από το πάρτυ που έκαναν με τον σύζυγό της Αλέξις Οχανιάν, για να γιορτάσουν την αποκάλυψη του φύλου του δεύτερου παιδιού τους

Εδώ η Μέγκαν, εκεί η Μέγκαν, πουθενά η Μέγκαν Μαρκλ στο baby shower της φίλης της Σερένα Ουίλιαμς.

Η τενίστρια με τους 23 τίτλους Γκραν Σλαμ μοιράστηκε ένα βίντεο στο Youtube, από το πάρτυ που έκαναν με τον σύζυγό της Αλέξις Οχανιάν, για να γιορτάσουν την αποκάλυψη του φύλου του δεύτερου παιδιού τους, το οποίο είναι κοριτσάκι.

Παρόλο που είναι πιθανό η Δούκισσα του Σάσεξ να ζήτησε να μην βιντεοσκοπηθεί, προκειμένου να προφυλάξει την παρουσία της στο πάρτυ, δεν εμφανίζεται πουθενά, ούτε σε βίντεο αλλά ούτε και σε κάποια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω σε κάποιο τυχαίο πλάνο.

Η ιστοσελίδα Page Six έχει ζητήσει το σχόλιο τόσο των εκπροσώπων της Μέγκαν όσο και της Σερένα, ωστόσο και οι δύο πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος.

Στο βλογκ που ανέβασε στο διαδίκτυο η τενίστρια η 5χρονη κόρη της Ολύμπια εμφανίζεται να ετοιμάζεται για το baby shower σημειώνοντας ότι είναι στην «ομάδα ροζ». Η μαμά της ακούγεται να λέει «είμαι λίγο νευρική γιατί δεν έχω κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης εάν τελικά είναι αγόρι».

Για τη μεγάλη αποκάλυψη η Σερένα φόρεσε ένα άσπρο μπλουζάκι και μία ροζ μινι φούστα που άφηνε ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της. Ο ευτυχής πατέρας φορούσε ένα μπλούζακι με σχέδιο των X-Men και μαύρη βερμούδα δείχνοντας πόσο θα ήθελε το μωρό να είναι αγόρι.

Στο πάρτυ οι καλεσμένοι περπατούν μέσα σε μία αψίδα με μπαλόνια με τα χρώματα του ουράνιου τόξου για να φτάσουν σε έναν χώρο με άφθονο φαγητό, θέσεις για να καθίσουν και πίστα για χορό.

Το 2019 η Σερένα Ουίλιαμς είχε βοηθήσει στη διοργάνωση του baby shower της Μέγκαν στο ξενοδοχείο Μαρκ στη Νέα Υόρκη, όταν εκείνη ήταν έγκυος στον γιο της Άρτσι.

«Θέλει μεγάλη προσπάθεια να σχεδιάσεις κάτι τέτοιο», δήλωνε τότε η τενίστρια προσθέτοντας «Είμαι τελειομανής, οπότε λέω ας το κάνουμε τέλειο».

Η Μέγκαν και η Σερένα έγιναν φίλες το 2010, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Super Bowl στο Μαϊάμι.

Το 2018 η Ουίλιαμς παραβρέθηκε στον γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ η πρώην ηθοποιός ταξίδψε μέχρι τη Νέα Υόρκη, για να δει τη φίλη της να αγωνίζεται στο US Open την επόμενη χρονιά.

Η Σερένα Ουίλιαμς και ο Αλέξις Οχανιάν στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα ΧάριGetty Images
Η Μέγκαν Μαρκλ χειροκροτεί την φίλη της Σερένα Ουίλιαμς στο US Open το 2019Getty Images

Όταν η Μέγκαν και ο Χάρι αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν από τη Μεγάλη Βρετανία στην Καλιφόρνια το 2020 η Ουίλιαμς έδειξε τη στήριξή της στη φίλη της.

«Η Μέγκαν Μαρκλ, η ανιδιοτελής φίλη μου ζει τη ζωή της και αποτελεί πρότυπο ενσυναίσθησης και συμπόνοιας», έγραψε στο Twitter το 2021 την παραμονή της αποκαλυπτικής συνέντευξης του ζευγαριού στην Όπρα Ουίνφρεϊ.

«Μου δείχνει κάθε μέρα τι σημαίνει να είσαι πραγματικα ταπεινός. Οι λέξεις της απεικονίζουν τον πόνο και την σκληρότητα που έχει βιώσει», πρόσθεσε.

«Ξέρω από πρώτο χέρι τον σεξισμό και τον ρατσισμό που οι θεσμοί και τα μίντια χρησιμοποιούν για να δυσφημίσουν τις γυναίκες και τους μαύρους, για να μας υποτιμήσουν, να μας λυγίσουν και να μας δαιμονοποιήσουν. Θέλω η κόρη της Mέγκαν, η κόρη μου και η κόρη σου να ζουν σε μία κοινωνία που οδηγείται από σεβασμo», έλεγε τότε η Σερένα Ουίλιαμς στηρίζοντας πλήρως την φίλη της Μέγκαν Μαρκλ στο νέο της ξεκίνημα με τον πρίγκιπα Χάρι.

Το 2022 μάλιστα η τενίστρια είχε φιλοξενηθεί στο πρώτο επεισόδιο του podcast της Μέγκαν Μαρκλ στο Spotify.