ΚΟΣΜΟΣ

Nicko McBrain: Εγκεφαλικό υπέστη ο ντράμερ των Iron Maiden– Το μήνυμά του μετά την περιπέτεια υγείας

Nicko McBrain: Εγκεφαλικό υπέστη ο ντράμερ των Iron Maiden– Το μήνυμά του μετά την περιπέτεια υγείας

Iron Maiden: «Με τη χάρη του Θεού γίνομαι καλύτερος και πιο δυνατός όσο περνούν οι εβδομάδες»

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο ντράμερ των Iron Maiden, Nicko McBrain, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να παραλύσει ο δεξιός του ώμος.

Ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος heavy metal, σε δηλώσεις του έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Όπως ανέφερε ο ίδιος είχε παραλύσει από τον ώμο και κάτω στο δεξί του χέρι και ήταν ο λόγος που δεν απέδωσε στην τελευταία περιοδεία των Maiden.

Όπως σημείωσε στη συνέχεια ο Nicko MvBrain, ο ώμος του έχει επανέλθει πλέον στο 70%, ωστόσο όπως τόνισε ο δρόμος της αποκατάστασης συνεχίζεται.

Η δήλωση του ντράμερ των Iron Maiden:

«Γεια σας αγόρια και κορίτσια, Ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρει όλους καλά! Ο λόγος που σας γράφω όλους σήμερα, είναι για να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Τον Ιανουάριο έπαθα εγκεφαλικό, ευχαριστώ τον Κύριο, γιατί ήταν ένα μικρό εγκεφαλικό που αναφέρεται ως TIA.

Με άφησε παράλυτο στη δεξιά μου πλευρά από τον ώμο μου και κάτω. Φυσικά ανησυχούσα πολύ πως η καριέρα μου τελείωσε, αλλά με την αγάπη και την υποστήριξη της συζύγου μου, της οικογένειάς μου, των γιατρών μου και ιδιαίτερα της εργοθεραπεύτριάς μου και την οικογένειά των Maiden, κατάφερα να επιστρέψω κάπου κοντά στο 70% των δυνάμεων μου.

Μετά από 10 εβδομάδες έντονης θεραπείας, ήταν σχεδόν η ώρα να ξεκινήσουμε τις πρόβες για την περιοδεία μας. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να σας ενημερώσω για αυτό τώρα αντί για νωρίτερα, καθώς με απασχολούσε κυρίως να κάνω τη δουλειά μου και να επικεντρωθώ στο να επιστρέψω στο 100% της φυσικής κατάστασης. Δεν είμαι ακόμα εκεί, αλλά με τη χάρη του Θεού γίνομαι καλύτερος και πιο δυνατός όσο περνούν οι εβδομάδες.

Σας ευχαριστώ όλους για την πιο υπέροχη και μαγική περιοδεία μέχρι στιγμής, ήσασταν όλοι τόσο καταπληκτικοί. Λοιπόν αυτό είναι από μένα. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά, να είστε ασφαλείς και καλά και ανυπομονώ να σας δω όλους κάπου εγκαίρως».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μεξικό: Τουλάχιστον 15 νεκροί από την πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

Γαλλία: Βλάβη στο σύστημα διαχείρισης αποσκευών προκαλεί σημαντικές καθυστερήσεις αεροδρόμιο Ορλί

«Sleepy Joe»: Ο Μπάιντεν δικαιολόγησε για ακόμα μια φορά το παρατσούκλι του